Прискорення процесу відстоювання яблучного соку з використанням пароконденсаційної кавітації
ENPUIR - електронний архів наукових публікацій Національного педагогічного університету імені М. П. Драгоманова
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Прискорення процесу відстоювання яблучного соку з використанням пароконденсаційної кавітації
|
|
Creator |
Лазарів, Ігор Романович
Копиленко, Анатолій Васильович Жеплінська, Марія Михайлівна |
|
Subject |
яблучний сік
інтенсифікцаія кавітація яблочный сок интенсификация кавитация аpple juice intensification cavitation |
|
Description |
В тезах доповіді представлено результати досліджень по обробці яблучного соку парою в кавітаційному пристрої з метою його освітлення від завислих частинок
В тезисах доклада представлены результаты исследований по обработке яблочного сока парой в кавитационном устройства с целью его освещения от взвешенных частиц In the theses of the report presents the results of research on the processing of apple juice a couple of cavitation device for its coverage of suspended particles |
|
Date |
2016-06-09T12:01:44Z
2016-06-09T12:01:44Z 2016-04 |
|
Type |
Other
|
|
Identifier |
Лазарів, І.Р. Прискорення процесу відстоювання яблучного соку з використанням пароконденсаційної кавітації / І.Р. Лазарів, А.В. Копиленко, М.М. Жеплінська // Збірник тез доповідей ІХ міжнародної науково-практичної конференції студентів, аспірантів і молодих вчених «Ресурсоенергозберігаючі технології та обладнання» (18-19 квітня 2016р.). – К.: НТУУ «КПІ», 2016. – С.114-115.
http://enpuir.npu.edu.ua/handle/123456789/10496 |
|
Language |
uk
|
|
Publisher |
НТУУ "КПІ"
|
|