Запис Детальніше

Прискорення процесу відстоювання яблучного соку з використанням пароконденсаційної кавітації

ENPUIR - електронний архів наукових публікацій Національного педагогічного університету імені М. П. Драгоманова

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Прискорення процесу відстоювання яблучного соку з використанням пароконденсаційної кавітації
 
Creator Лазарів, Ігор Романович
Копиленко, Анатолій Васильович
Жеплінська, Марія Михайлівна
 
Subject яблучний сік
інтенсифікцаія
кавітація
яблочный сок
интенсификация
кавитация
аpple juice
intensification
cavitation
 
Description В тезах доповіді представлено результати досліджень по обробці яблучного соку парою в кавітаційному пристрої з метою його освітлення від завислих частинок
В тезисах доклада представлены результаты исследований по обработке яблочного сока парой в кавитационном устройства с целью его освещения от взвешенных частиц
In the theses of the report presents the results of research on the processing of apple juice a couple of cavitation device for its coverage of suspended particles
 
Date 2016-06-09T12:01:44Z
2016-06-09T12:01:44Z
2016-04
 
Type Other
 
Identifier Лазарів, І.Р. Прискорення процесу відстоювання яблучного соку з використанням пароконденсаційної кавітації / І.Р. Лазарів, А.В. Копиленко, М.М. Жеплінська // Збірник тез доповідей ІХ міжнародної науково-практичної конференції студентів, аспірантів і молодих вчених «Ресурсоенергозберігаючі технології та обладнання» (18-19 квітня 2016р.). – К.: НТУУ «КПІ», 2016. – С.114-115.
http://enpuir.npu.edu.ua/handle/123456789/10496
 
Language uk
 
Publisher НТУУ "КПІ"