Запис Детальніше

Право людини на освіту в контексті розвитку європейського освітнього простору: гармонізація та протиречивість процесу

ENPUIR - електронний архів наукових публікацій Національного педагогічного університету імені М. П. Драгоманова

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Право людини на освіту в контексті розвитку європейського освітнього простору: гармонізація та протиречивість процесу
 
Creator Андрусишин, Богдан Іванович
 
Subject інтеграція
європейське співтовариство
освітні проблеми
интеграция
европейское сообщество
образовательные проблемы
integration
integration into European
educational issues
 
Description Беручи до уваги активний процес інтеграції України у світове і європейське співтовариство, в тому числі і у освітній галузі, треба співставляти перспективи освітнього національного законодавства з усією різноманітністю нормативних правових актів, які регулюють відносини в галузі освіти на міжнародному рівні. У цьому контексті здійснюється реалізація стратегічного завдання щодо змін у системі та структурі освіти України, що у свою чергу може послужити вирішенню ряду освітніх проблем.
Учитывая активный процесс интеграции Украины в мировое и европейское сообщество, в том числе и в образовательной сфере, нужно сопоставлять перспективы образовательного национального законодательства со всем разнообразием нормативных правовых актов, регулирующих отношения в области образования на международном уровне. В этом контексте осуществляется реализация стратегической задачи относительно изменений в системе и структуре образования Украины, что в свою очередь может послужить решению ряда образовательных проблем.
Taking into account the active process of Ukraine's integration into European and world community, including in the field of education, we must correlate the educational perspectives of national legislation with the whole variety of normative legal acts regulating relations in education sphere internationally. In this context, strategic objectives for changes in Ukrainian education system and structure are implemented, which in turn can serve as the solution of a number of educational issues.
 
Date 2016-10-15T17:19:10Z
2016-10-15T17:19:10Z
2013
 
Type Article
 
Identifier Андрусишин Богдан Іванович Право людини на освіту в контексті розвитку європейського освітнього простору: гармонізація та протиречивість процесу
http://enpuir.npu.edu.ua/handle/123456789/11509
 
Language uk
 
Publisher Вид-во НПУ ім. М. П. Драгоманова