Запис Детальніше

Методи очищення соків консервного виробництва

ENPUIR - електронний архів наукових публікацій Національного педагогічного університету імені М. П. Драгоманова

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Методи очищення соків консервного виробництва
 
Creator Жеплінська, Марія Михайлівна
Лазарів, Ігор Романович
Сухенко, Юрій Григорович
 
Subject очищення
сік
центрифугування
фільтрування
кавітація
очистка
сок
центрифугирование
фильтрация
кавитация
clean
juice
centrifugation
filtration
cavitation
664.64.016.8
 
Description В статті представлені відомі методи очищення соків консервного виробництва та розглянута можливість здійснення очищення за допомогою пароконденсаційної кавітації
В статье представлены известные методы очистки соков консервного производства и рассмотрена возможность проводить очистку с помощью пароконденсационной кавитации
In the article the know methods of treating juice canning and considered the possibility of cleaning with steam and condensing cavitation
 
Date 2016-11-30T11:59:12Z
2016-11-30T11:59:12Z
2016-10
 
Type Article
 
Identifier Жеплінська, М.М. Методи очищення соків консервного виробництва /Жеплінська М.М., Лазарів І.Р., Сухенко Ю.Г. //Научные труды SWorld. - Выпуск 3(44). Том 2. - Иваново: Научный мир, 2016. - С.67-70.
http://enpuir.npu.edu.ua/handle/123456789/11935
 
Language uk
 
Relation Технические науки;№3 (44)
 
Publisher Научный мир