Запис Детальніше

Сучасні сорти топінамбуру для промислової переробки в Україні та світі

ENPUIR - електронний архів наукових публікацій Національного педагогічного університету імені М. П. Драгоманова

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Сучасні сорти топінамбуру для промислової переробки в Україні та світі
 
Creator Жеплінська, Марія Михайлівна
Лазарів, Ігор Романович
Сухенко, Владислав Юрійович
 
Subject топінамбур
інулін
пектин
органічні кислоти
топинамбур
инулин
пектин
органические кислоты
artichoke
inulin
pectin
organic acids
664.64.016.8
 
Description В роботі представлено аналітичний огляд сортів топінамбуру та його хімічний склад. Цю культуру можна використовувати для промислової переробки як в Україні, так і в світі загалом.
В работе представлен аналитический обзор сортов топинамбура и его химический состав. Эту культуру можно использовать для промышленной переработки как в Украине, так и в мире в целом.
This paper presents an analytical overview of varieties of Jerusalem artichoke and its chemical composition. This culture can be used for industrial processing in Ukraine and in the world as a whole.
 
Date 2016-12-01T11:05:44Z
2016-12-01T11:05:44Z
2016-10
 
Type Article
 
Identifier Жеплінська, М.М. Сучасні сорти топінамбуру для промислової переробки в Україні та світі /Жеплінська М.М., Лазарів І.Р., Сухенко В.Ю. //Научные труды SWorld. - Выпуск 3 (44). Том 2. - Иваново: Научный мир, 2016. - С. 71-74.
http://enpuir.npu.edu.ua/handle/123456789/11954
 
Language uk
 
Relation Технические науки;Випуск 3(44)
 
Publisher Научный мир