Сучасні сорти топінамбуру для промислової переробки в Україні та світі
ENPUIR - електронний архів наукових публікацій Національного педагогічного університету імені М. П. Драгоманова
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Сучасні сорти топінамбуру для промислової переробки в Україні та світі
|
|
Creator |
Жеплінська, Марія Михайлівна
Лазарів, Ігор Романович Сухенко, Владислав Юрійович |
|
Subject |
топінамбур
інулін пектин органічні кислоти топинамбур инулин пектин органические кислоты artichoke inulin pectin organic acids 664.64.016.8 |
|
Description |
В роботі представлено аналітичний огляд сортів топінамбуру та його хімічний склад. Цю культуру можна використовувати для промислової переробки як в Україні, так і в світі загалом.
В работе представлен аналитический обзор сортов топинамбура и его химический состав. Эту культуру можно использовать для промышленной переработки как в Украине, так и в мире в целом. This paper presents an analytical overview of varieties of Jerusalem artichoke and its chemical composition. This culture can be used for industrial processing in Ukraine and in the world as a whole. |
|
Date |
2016-12-01T11:05:44Z
2016-12-01T11:05:44Z 2016-10 |
|
Type |
Article
|
|
Identifier |
Жеплінська, М.М. Сучасні сорти топінамбуру для промислової переробки в Україні та світі /Жеплінська М.М., Лазарів І.Р., Сухенко В.Ю. //Научные труды SWorld. - Выпуск 3 (44). Том 2. - Иваново: Научный мир, 2016. - С. 71-74.
http://enpuir.npu.edu.ua/handle/123456789/11954 |
|
Language |
uk
|
|
Relation |
Технические науки;Випуск 3(44)
|
|
Publisher |
Научный мир
|
|