Запис Детальніше

Порівняльний аналіз способів затирання для приготування пивного сусла

ENPUIR - електронний архів наукових публікацій Національного педагогічного університету імені М. П. Драгоманова

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Порівняльний аналіз способів затирання для приготування пивного сусла
 
Creator Жеплінська, Марія Михайлівна
Сухенко, Юрій Григорович
Лазарів, Ігор Романович
 
Subject затирання
затор
ферменти
температура
настійний спосіб
відварний спосіб
затирка
затор
ферменты
температура
настоятельный способ
отварной способ
grout
congestion
enzymes
temperature
urgent method
boiled method
663.223:663.256.15
 
Description Представлено два способи затирання зернопродуктів, показано їх переваги і недоліки та зроблено висновок щодо оптимального варіанту процесу затирання - настійного способу, який можна легко автоматизувати, зменшити тривалість процесу та енергозатрати.
Представлено два способа затирания зернопродуктов, показаны их преимущества и недостатки и сделан вывод относительно оптимального варианта процесса затирания - упорного образа, который можно легко автоматизировать, уменьшить продолжительность процесса и энергозатраты.
Presents two ways of mashing grain products, shows their benefits and drawbacks and the conclusion concerning the optimal variant of the process of rubbing - resistant image that can easily be automated to reduce process duration and energy consumption.
 
Date 2016-12-01T09:14:59Z
2016-12-01T09:14:59Z
2016-10
 
Type Article
 
Identifier Жеплінська, М.М. Порівняльний аналіз способів затирання для приготування пивного сусла /Жеплінська М.М., Сухенко Ю.Г., Лазарів І.Р. //Научные труды SWorld. - Выпуск 3(44). Том 2. - Иваново: Научный мир, 2016. - С. 74-77.
2224-0187(Р)/2410-6720(О)
http://enpuir.npu.edu.ua/handle/123456789/11938
 
Relation Технические науки;Випуск 3(44)
 
Publisher Научный мир