Порівняльний аналіз способів затирання для приготування пивного сусла
ENPUIR - електронний архів наукових публікацій Національного педагогічного університету імені М. П. Драгоманова
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Порівняльний аналіз способів затирання для приготування пивного сусла
|
|
Creator |
Жеплінська, Марія Михайлівна
Сухенко, Юрій Григорович Лазарів, Ігор Романович |
|
Subject |
затирання
затор ферменти температура настійний спосіб відварний спосіб затирка затор ферменты температура настоятельный способ отварной способ grout congestion enzymes temperature urgent method boiled method 663.223:663.256.15 |
|
Description |
Представлено два способи затирання зернопродуктів, показано їх переваги і недоліки та зроблено висновок щодо оптимального варіанту процесу затирання - настійного способу, який можна легко автоматизувати, зменшити тривалість процесу та енергозатрати.
Представлено два способа затирания зернопродуктов, показаны их преимущества и недостатки и сделан вывод относительно оптимального варианта процесса затирания - упорного образа, который можно легко автоматизировать, уменьшить продолжительность процесса и энергозатраты. Presents two ways of mashing grain products, shows their benefits and drawbacks and the conclusion concerning the optimal variant of the process of rubbing - resistant image that can easily be automated to reduce process duration and energy consumption. |
|
Date |
2016-12-01T09:14:59Z
2016-12-01T09:14:59Z 2016-10 |
|
Type |
Article
|
|
Identifier |
Жеплінська, М.М. Порівняльний аналіз способів затирання для приготування пивного сусла /Жеплінська М.М., Сухенко Ю.Г., Лазарів І.Р. //Научные труды SWorld. - Выпуск 3(44). Том 2. - Иваново: Научный мир, 2016. - С. 74-77.
2224-0187(Р)/2410-6720(О) http://enpuir.npu.edu.ua/handle/123456789/11938 |
|
Relation |
Технические науки;Випуск 3(44)
|
|
Publisher |
Научный мир
|
|