Запис Детальніше

Сучасні погляди на перетворення нецукрів дифузійного соку під час очищення

ENPUIR - електронний архів наукових публікацій Національного педагогічного університету імені М. П. Драгоманова

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Сучасні погляди на перетворення нецукрів дифузійного соку під час очищення
 
Creator Жеплінська, Марія Михайлівна
Сухенко, Владислав Юрійович
 
Subject дифузійний сік
бурякоцукрове виробництво
буряки
органічні кислоти
пектинові речовини
нецукри
карбонат кальцію
диффузионный сок
свеклосахарное производство
свекла
органические кислоты
пектиновые вещества
несахара
карбонат кальция
diffusion juice
sugar production from beet
beets
organic acids
pectin
Asahara
calcium carbonate
 
Description Розглянуто групи нецукрів дифузійного соку, які видаляються під час очищення та встановлено, що завдяки процесів осадження, коагуляції та розщеплення достатня десята частина загальних витрат основного реагента - гідроксиду кальцію. Решта 80-90 % реагента витрачається, щоб в процесі карбонізації одержати надлишок карбонату кальцію, який є адсорбентом і який видаляє ці нецукри.
Рассмотрены группы несахаров диффузионного сока, которые удаляются во время очистки и установлено, что благодаря процессам осаждения, коагуляции и расщепление достаточна десятая часть общих затрат основного реагента - гидроксида кальция. Остальные 80-90 % реагента расходуется, чтобы в процессе карбонизации получить избыток карбоната кальция, который является адсорбентом и удаляет эти несахара.
Groups are considered nasarov diffusion juice, which is removed during cleaning and found that due to the processes of sedimentation, coagulation, and splitting of the enough tenth part of the total cost of the basic reagent calcium hydroxide. The remaining 80-90% of the reagent is consumed in the process of carbonization to obtain an excess of calcium carbonate, which is an adsorbent and removes these Asahara.
 
Date 2016-12-01T09:16:37Z
2016-12-01T09:16:37Z
2016-10
 
Type Article
 
Identifier Жеплінська, М.М.Сучасні погляди на перетворення нецукрів дифузійного соку під час очищення /Жеплінська М.М., Сухенко В.Ю. //Научные труды SWorld. - Выпуск 3(44). Том 2. - Иваново: Научный мир, 2016. - С. 77-80.
2224-0187(Р)/2410-6720(О)
http://enpuir.npu.edu.ua/handle/123456789/11939
 
Language uk
 
Publisher Научный мир