Запис Детальніше

Фізичні способи освітлення яблучного соку

ENPUIR - електронний архів наукових публікацій Національного педагогічного університету імені М. П. Драгоманова

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Фізичні способи освітлення яблучного соку
 
Creator Жеплінська, Марія Михайлівна
Лазарів, Ігор РОманович
Сухенко, Владислав Юрійович
 
Subject яблучний сік
відстоювання
фільтрування
центрифугування
ультрафільтрація
яблочный сок
отстаивание
фильтрование
центрифугирование
ультрафильтрация
Apple juice
defending
filtering
centrifugation
ultrafiltration
664.8.022.6
 
Description В роботі наведено способи освітлення яблучного соку від каламуті та завислих частинок за допомогою відстоювання, центрифугування, фільтрування та ультрафільтрації. Зокрема, велика увага приділена двом останнім способам завдяки яким отримується прозорий сік без пониження харчової та біологічної цінності.
В работе приведены способы осветления яблочного сока от мути и взвешенных частиц с помощью отстаивания, центрифугирования, фильтрации и ультрафильтрации. В частности, большое внимание уделено двум последним способам, благодаря которым получается прозрачный сок без понижения пищевой и биологической ценности.
The paper presents methods for the clarification of Apple juice turbidity and suspended solids by settling, centrifugation, filtration and ultrafiltration. In particular, great attention is paid to the latter two methods, which are obtained clear juice without lowering the nutritional and biological value.
 
Date 2016-12-01T09:23:53Z
2016-12-01T09:23:53Z
2016-10
 
Type Article
 
Identifier Жеплінська, М.М. Фізичні способи освітлення яблучного соку /Жеплінська М.М., Лазарів І.Р., Сухенко В.Ю. //Научные труды SWorld. - Выпуск 3(44). Том 2. - Иваново: Научный мир, 2016. - С. 81-84.
2224-0187(Р)/2410-6720(О)
http://enpuir.npu.edu.ua/handle/123456789/11940
 
Language uk
 
Relation Технические науки;Випуск 3(44)
 
Publisher Научный мир