Запис Детальніше

Аналіз ринку харчових порошків із рослинної сировини

ENPUIR - електронний архів наукових публікацій Національного педагогічного університету імені М. П. Драгоманова

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Аналіз ринку харчових порошків із рослинної сировини
 
Creator Жеплінська, Марія Михайлівна
Лазарів, Ігор Романович
Сухенко, Владислав Юрійович
 
Subject харчовий компонент
функціональні рослинні порошки
продукти харчування
пищевой компонент
функциональные растительные порошки
продукты питания
food component
functional vegetable powders
food
664.8.047.014
 
Description В статті представлено аналіз ринку харчових порошків з рослинної сировини та необхідність їх використання для покращення здоров’я людини. Вони можуть бути сировиною для кондитерських, хлібобулочних, молочних виробів, продуктів швидкого приготування, виробництва таблеток та гранул, трав’яних чаїв тощо.
В статье представлен анализ рынка пищевых порошков из растительного сырья и необходимость их использования для улучшения здоровья человека. Они могут быть сырьем для кондитерских, хлебобулочных, молочных изделий, продуктов быстрого приготовления, производства таблеток и гранул, травяных чаев и тому подобное.
The article presents the analysis of the market of food powders from vegetable raw materials and the need for their use to improve human health. They can be raw materials for confectionery, bakery, dairy products, fast food products, manufacture of tablets and granules, herbal teas and the like.
 
Date 2016-11-30T12:08:33Z
2016-11-30T12:08:33Z
2016-10
 
Type Article
 
Identifier Жеплінська, М.М. Аналіз ринку харчових порошків із рослинної сировини /Жеплінська М.М., Лазарів І.Р., Сухенко В.Ю. //Научные труды SWorld. - Выпуск 3(44). Том 2. - Иваново: Научный мир, 2016. - С. 87-90.
2224-0187(Р)/2410-6720(О)
http://enpuir.npu.edu.ua/handle/123456789/11936
 
Language uk
 
Relation Технические науки;Випуск 3(44)
 
Publisher Научный мир