Запис Детальніше

Психодіагностичний інструментарій для вивчення уявлень про власну сексуальну активність особистості підліткового та юнацького віку

ENPUIR - електронний архів наукових публікацій Національного педагогічного університету імені М. П. Драгоманова

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Психодіагностичний інструментарій для вивчення уявлень про власну сексуальну активність особистості підліткового та юнацького віку
 
Creator Кашпур, Юрій Михайлович
 
Subject сексуальні уявлення
підлітки
юнаки
сексуальна активність
психодіагностика
опитувальник
сексуальна самосвідомість
159.9
 
Description У статті проаналізовано можливості діагностики психологічних особливостей сексуальної сфери людини і презентований опитувальник для дослідження уявлень особистості підліткового та юнацького віку про власну сексуальну активність. Вказується на можливість використання опитувальника в процесі дослідження сексуальної самосвідомості особистості.
В статье проанализировано возможности диагностики психологических особенностей сексуальной сферы человек и представлен вопросник для исследования представлений личности подросткового и юношеского возраста о собственной сексуальной активности. Указывается на возможность использования вопросника в процессе исследования сексуального самосознания личности.
 
Date 2017-01-26T14:31:20Z
2017-01-26T14:31:20Z
2009
 
Type Article
 
Identifier Кашпур Ю.М. Психодіагностичний інструментарій для вивчення уявлень про власну сексуальну активність особистості підліткового та юнацького віку – Актуальні проблеми практичної психології. Збірник наукових праць. Частина 1. – Херсон, ПП Вишемирський В.С., 2009 р. -С. 483-490.
http://enpuir.npu.edu.ua/handle/123456789/12592
 
Language uk
 
Publisher Херсон, ПП Вишемирський В.С.