Методика проведення позакласного заходу «Світ кулінарної географії » для тижня географії у загальноосвітній школі
ENPUIR - електронний архів наукових публікацій Національного педагогічного університету імені М. П. Драгоманова
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Методика проведення позакласного заходу «Світ кулінарної географії » для тижня географії у загальноосвітній школі
|
|
Creator |
Покась, Лілія
Гапон, Яна |
|
Subject |
позакласна робота
економічна географія мотивація пізнавальна активність |
|
Description |
Розкрито роль позакласної роботи для підвищення вмотивованості учнів старшої школи до вивчення регіональної географії. Запропоновано сценарій організації та проведення заходу, який легко вписується у час проведення предметного тижня. Доведено вплив позакласної роботи на навчально-пізнавальну активність старшокласників, поглиблення та збагачення їх знань з географії.
|
|
Date |
2017-03-13T16:01:16Z
2017-03-13T16:01:16Z 2014-05 |
|
Type |
Article
|
|
Identifier |
Покась Л. Методика проведення позакласного заходу «Світ кулінарної географії » для тижня географії у загальноосвітній школі / Лілія Покась, Яна Гапон // Геогр. та екон. в рідній шк. – 2014. - №.5 – С. 31-36.
http://enpuir.npu.edu.ua/handle/123456789/12951 |
|
Language |
uk
|
|
Publisher |
Педагогічна преса
|
|