Запис Детальніше

Методика проведення позакласного заходу «Світ кулінарної географії » для тижня географії у загальноосвітній школі

ENPUIR - електронний архів наукових публікацій Національного педагогічного університету імені М. П. Драгоманова

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Методика проведення позакласного заходу «Світ кулінарної географії » для тижня географії у загальноосвітній школі
 
Creator Покась, Лілія
Гапон, Яна
 
Subject позакласна робота
економічна географія
мотивація
пізнавальна активність
 
Description Розкрито роль позакласної роботи для підвищення вмотивованості учнів старшої школи до вивчення регіональної географії. Запропоновано сценарій організації та проведення заходу, який легко вписується у час проведення предметного тижня. Доведено вплив позакласної роботи на навчально-пізнавальну активність старшокласників, поглиблення та збагачення їх знань з географії.
 
Date 2017-03-13T16:01:16Z
2017-03-13T16:01:16Z
2014-05
 
Type Article
 
Identifier Покась Л. Методика проведення позакласного заходу «Світ кулінарної географії » для тижня географії у загальноосвітній школі / Лілія Покась, Яна Гапон // Геогр. та екон. в рідній шк. – 2014. - №.5 – С. 31-36.
http://enpuir.npu.edu.ua/handle/123456789/12951
 
Language uk
 
Publisher Педагогічна преса