Порівняльна ефективність методів еколого-паразитологічних досліджень продуктів харчування
ENPUIR - електронний архів наукових публікацій Національного педагогічного університету імені М. П. Драгоманова
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Порівняльна ефективність методів еколого-паразитологічних досліджень продуктів харчування
|
|
Creator |
Волошина, Наталія Олексіївна
|
|
Subject |
полімеразна ланцюгова реакція
гельмінти продукти харчування polymerase chain reaction vermin food полимеразная цепная реакция гельминты продукты питания УДК: 619:616.995.132-085:636.2 |
|
Description |
У статті викладені результати досліджень харчових продуктів рослинного походження з метою встановлення факту їх контамінації зоонозними збудниками паразитарних хвороб класичним еколого-паразитологічним методом та з використанням полімеразної ланцюгової реакції.
In the article the results of researches of food of plant origin with the purpose of exposure of their contaminated stuffs are expounded by the exciters of parasitosis of animals classic methods and method polymerase chain reaction. В статье изложены результаты исследований продуктов питания растительного происхождения с целью выявления факта их контаминации зоонозными возбудителями паразитарных заболеваний с исспользоанием классического эколого-пазитологического метода и полимеразной цепной реакции. |
|
Date |
2017-03-16T06:43:31Z
2017-03-16T06:43:31Z 2012 |
|
Type |
Article
|
|
Identifier |
Волошина Н.О. Порівняльна ефективність методів еколого-паразитологічних досліджень продуктів харчування / Н.О. Волошина // Вісник Львівського університету. Серія біологічна. — 2012. — Вип. 59. — С. 186-190
http://enpuir.npu.edu.ua/handle/123456789/12971 |
|
Language |
uk
|
|
Relation |
59;
|
|
Publisher |
Львівський національний університет імені Івана Франка
|
|