Запис Детальніше

Порівняльна ефективність методів еколого-паразитологічних досліджень продуктів харчування

ENPUIR - електронний архів наукових публікацій Національного педагогічного університету імені М. П. Драгоманова

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Порівняльна ефективність методів еколого-паразитологічних досліджень продуктів харчування
 
Creator Волошина, Наталія Олексіївна
 
Subject полімеразна ланцюгова реакція
гельмінти
продукти харчування
polymerase chain reaction
vermin
food
полимеразная цепная реакция
гельминты
продукты питания
УДК: 619:616.995.132-085:636.2
 
Description У статті викладені результати досліджень харчових продуктів рослинного походження з метою встановлення факту їх контамінації зоонозними збудниками паразитарних хвороб класичним еколого-паразитологічним методом та з використанням полімеразної ланцюгової реакції.
In the article the results of researches of food of plant origin with the purpose of exposure of their contaminated stuffs are expounded by the exciters of parasitosis of animals classic methods and method polymerase chain reaction.
В статье изложены результаты исследований продуктов питания растительного происхождения с целью выявления факта их контаминации зоонозными возбудителями паразитарных заболеваний с исспользоанием классического эколого-пазитологического метода и полимеразной цепной реакции.
 
Date 2017-03-16T06:43:31Z
2017-03-16T06:43:31Z
2012
 
Type Article
 
Identifier Волошина Н.О. Порівняльна ефективність методів еколого-паразитологічних досліджень продуктів харчування / Н.О. Волошина // Вісник Львівського університету. Серія біологічна. — 2012. — Вип. 59. — С. 186-190
http://enpuir.npu.edu.ua/handle/123456789/12971
 
Language uk
 
Relation 59;
 
Publisher Львівський національний університет імені Івана Франка