Запис Детальніше

Das adjektiv ist einfach

ENPUIR - електронний архів наукових публікацій Національного педагогічного університету імені М. П. Драгоманова

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Das adjektiv ist einfach
 
Creator Ковальчук, Ніна Дмитрівна
 
Subject граматика німецької мови
 
Description Навчальний посібник з граматики німецької мови «Das Adjektiv ist einfach» містить завдання для удосконалення та перевірки знань студентів з граматики німецької мови, зокрема вживання прикметників, відмінювання прикметників та дієприкметників, утворення субстантивованих прикметників, утворення ступенів порівняння прикметників.
У посібнику є таблиці та схеми, які полегшують засвоєння цього граматичного явища, а також питання для самоконтролю, що надає можливість організувати самостійну роботу студентів – важливого фактору поглиблення знань, удосконалення вмінь та формування практичних навичок студентів.
Вправи даного посібника підібрані диференційовано. Навчальний посібник містить вправи різного ступеня складності, що дає можливість використовувати його в роботі зі студентами різного рівня лінгвістичної підготовки, що навчаються за спеціальністю «Географія. Іноземна мова», «Біологія. Іноземна мова», «Туризм». Даний навчальний посібник може бути використаний студентами інших спеціальностей.
 
Date 2017-03-24T14:24:02Z
2017-03-24T14:24:02Z
2011
 
Type Learning Object
 
Identifier Ковальчук, Ніна Дмитрівна. Das adjektiv ist einfach : навч. посібник / Н. Д. Ковальчук. – К., 2011 – 75 с.
http://enpuir.npu.edu.ua/handle/123456789/13056
 
Language de
 
Publisher Вид-во НПУ імені М. П. Драгоманова