Дослідження електроповерхневих властивостей осаду соку І сатурації в різних способах очищення
ENPUIR - електронний архів наукових публікацій Національного педагогічного університету імені М. П. Драгоманова
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Дослідження електроповерхневих властивостей осаду соку І сатурації в різних способах очищення
|
|
Creator |
Жеплінська, Марія Михайлівна
|
|
Subject |
електрокінетичні властивості
осад сік І сатурації схема очищення дифузійний сік electrokinetic properties precipitate carbonation juice of 1 purification scheme diffusion juice электрокинетические свойсва осадок сок І сатурации схема очистки диффузионный сок 664.64.016.8 |
|
Description |
В роботі представлено дослідження електроповерхневих властивостей осаду соку 1 сатурації, використовуючи різні схеми очищення дифузійного соку. Встановлено, що в схемі з одночасним обробленням дифузійного соку парою і вапняним молоком електрокінетичний потенціал осаду соку 1 сатурації близький до нульового значення, що призводить до мінімальної гідрофільності та максимальної фільтраційної здатності соку, а також до повнішого виділення високомолекулярних сполук в осад до 1 сатурації.
The paper presents research elektropoverhnevyh sediment properties carbonation juice 1 using different schemes juice purification. Established that the scheme while treating juice steam and milk of lime sludge electrokinetic potential carbonation juice 1 is close to zero, resulting in hydrophilic minimum and maximum filtration capacity juice, as well as a more complete selection of macromolecular compounds in the sediment to 1 carbonation. В работе представлено исследование электроповерхностных свойств осадка сока 1 сатурации, используя различные схемы очистки диффузионного сока. Установлено, что в схеме с одновременным обработкой диффузионного сока паром и известковым молоком электрокинетический потенциал осадка сока 1 сатурации близок к нулевому значению, что приводит к минимальной гидрофильности и максимальной фильтрационной способности сока, а также к более полному выделения высокомолекулярных соединений в осадок до 1 сатурации. |
|
Date |
2017-05-17T10:05:10Z
2017-05-17T10:05:10Z 2017-04 |
|
Type |
Article
|
|
Identifier |
Жеплінська М. М. Дослідження електроповерхневих властивостей осаду соку І сатурації в різних способах очищення / М. М. Жеплінська // Научные труды sWorld. - Иваново: Научный мир. - Випуск 46. - Том 1. - С. 77-80
http://enpuir.npu.edu.ua/handle/123456789/14082 |
|
Language |
uk
|
|
Relation |
Технические науки;
|
|
Publisher |
Научный мир
|
|