Запис Детальніше

Дослідження електроповерхневих властивостей осаду соку І сатурації в різних способах очищення

ENPUIR - електронний архів наукових публікацій Національного педагогічного університету імені М. П. Драгоманова

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Дослідження електроповерхневих властивостей осаду соку І сатурації в різних способах очищення
 
Creator Жеплінська, Марія Михайлівна
 
Subject електрокінетичні властивості
осад
сік І сатурації
схема очищення
дифузійний сік
electrokinetic properties
precipitate
carbonation juice of 1
purification scheme
diffusion juice
электрокинетические свойсва
осадок
сок І сатурации
схема очистки
диффузионный сок
664.64.016.8
 
Description В роботі представлено дослідження електроповерхневих властивостей осаду соку 1 сатурації, використовуючи різні схеми очищення дифузійного соку. Встановлено, що в схемі з одночасним обробленням дифузійного соку парою і вапняним молоком електрокінетичний потенціал осаду соку 1 сатурації близький до нульового значення, що призводить до мінімальної гідрофільності та максимальної фільтраційної здатності соку, а також до повнішого виділення високомолекулярних сполук в осад до 1 сатурації.
The paper presents research elektropoverhnevyh sediment properties carbonation juice 1 using different schemes juice purification. Established that the scheme while treating juice steam and milk of lime sludge electrokinetic potential carbonation juice 1 is close to zero, resulting in hydrophilic minimum and maximum filtration capacity juice, as well as a more complete selection of macromolecular compounds in the sediment to 1 carbonation.
В работе представлено исследование электроповерхностных свойств осадка сока 1 сатурации, используя различные схемы очистки диффузионного сока. Установлено, что в схеме с одновременным обработкой диффузионного сока паром и известковым молоком электрокинетический потенциал осадка сока 1 сатурации близок к нулевому значению, что приводит к минимальной гидрофильности и максимальной фильтрационной способности сока, а также к более полному выделения высокомолекулярных соединений в осадок до 1 сатурации.
 
Date 2017-05-17T10:05:10Z
2017-05-17T10:05:10Z
2017-04
 
Type Article
 
Identifier Жеплінська М. М. Дослідження електроповерхневих властивостей осаду соку І сатурації в різних способах очищення / М. М. Жеплінська // Научные труды sWorld. - Иваново: Научный мир. - Випуск 46. - Том 1. - С. 77-80
http://enpuir.npu.edu.ua/handle/123456789/14082
 
Language uk
 
Relation Технические науки;
 
Publisher Научный мир