Запис Детальніше

The main stages of foundation of the social work in the USA

Наукові журнали НАУ

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title The main stages of foundation of the social work in the USA
Исторические этапы развития теории социальной работы в США
ІСТОРИЧНІ ЕТАПИ РОЗВИТКУ ТЕОРІЇ СОЦІАЛЬНОЇ РОБОТИ В США
 
Creator Тименко, В.М.
 
Subject
37.013.42:378.148(73)

37.013.42:378.148(73)

37.013.42:378.148(73)
 
Description  There were examined the main stages of foundation of the social work in the USA from the beginning of the 20th centaury till nowadays. There was made analysis of the main scientific trends, personalizes, witch influenced to the theory and practice of the social work in the USA during the 20th centaury, and also there was made an attempt of giving periods to the development of the social work in the USA.
 В статье рассматриваются основные этапы и особенности теоретического и практического становления социальной работы в США с начала 20-го столетия и до наших дней. Рассмотрены основные научные направления и их представители, которые сделали большое влияние на развитие социальной работы.
 У статті розглядаються основні етапи та особливості теоретичного і практичного становлення соціальної роботи у США спочатку 20-го століття і до наших днів. Розглянуто основні  наукові течії та представників цих течій, що справили вплив на розвиток соціальної роботи.
 
Publisher Національний Авиаційний Університет
 
Contributor


 
Date 2012-09-07
 
Type Рецензована стаття
 
Format application/pdf
 
Identifier http://jrnl.nau.edu.ua/index.php/VisnikPP/article/view/2147
 
Source Вісник Національного авіаційного університету. Серія: Педагогіка, Психологія; Том 1 (2010); 44
 
Language uk
 
Rights Автори залишають за собою право на авторство своєї роботи та передають журналу право першої публікації цієї роботи, яка через 6 місяців з дати публікації автоматично стає доступною на умовах ліцензії Creative Commons Attribution License, котра дозволяє іншим особам вільно розповсюджувати опубліковану роботу з обов'язковим посиланням на авторів оригінальної роботи та першу публікацію роботи у цьому журналі.Автори мають право укладати самостійні додаткові угоди щодо неексклюзивного розповсюдження роботи у тому вигляді, в якому вона була опублікована цим журналом (наприклад, розміщувати роботу в електронному сховищі установи або публікувати у складі монографії), за умови збереження посилання на першу публікацію роботи у цьому журналі.Політика журналу дозволяє і заохочує розміщення авторами в мережі Інтернет (наприклад, у сховищах установ або на особистих веб-сайтах) рукопису роботи, як до подання цього рукопису до редакції, так і під час його редакційного опрацювання, оскільки це сприяє виникненню продуктивної наукової дискусії та позитивно позначається на оперативності та динаміці цитування опублікованої роботи (див. The Effect of Open Access).