Запис Детальніше

Структура та зміст фахової підготовки педагогів професійного навчання з харчових технологій

ENPUIR - електронний архів наукових публікацій Національного педагогічного університету імені М. П. Драгоманова

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Структура та зміст фахової підготовки педагогів професійного навчання з харчових технологій
 
Creator Іщенко, Світлана Михайлівна
 
Subject фахова підготовка
педагог професійного навчання
структура і зміст
харчові технології
 
Description Стаття присвячена вивченню структури та змісту фахової підготовки педагогів професійного навчання з харчових технологій. Встановлено, що процес розвитку структури навчально-педагогічної діяльності майбутніх педагогів професійного навчання неможливий без активного впровадження інноваційних компонентів (інноваційної діяльності), специфіка яких спрямована на виокремлення особливостей професійно-педагогічної діяльності педагога професійного навчання. Сучасне суспільство вимагає від майбутнього фахівця з харчових технологій, як трудового ресурсу, так і знань, умінь та навичок, які забезпечать стале функціонування та подальший розвиток країни у європейському вимірі. В статті науково обґрунтовано та проаналізовано структуру та зміст фахової підготовки педагогів професійного навчання з харчових технологій в сучасних умовах, що забезпечує високу ефективність освітнього процесу.
 
Date 2017-05-25T12:49:49Z
2017-05-25T12:49:49Z
2017
 
Type Article
 
Identifier Іщенко С. М. Структура та зміст фахової підготовки педагогів професійного навчання з харчових технологій / С. М. Іщенко // Наукові записки. Серія: Проблеми методики фізико-математичної і технологічної освіти: збірник наук. статтей. - Кропивницький: РВВ КДПУ ім. В. Винниченка, 2017.- Випуск 11. - Частина 3. - С. 104-106
http://enpuir.npu.edu.ua/handle/123456789/14270
 
Language uk
 
Publisher РВВ КДПУ ім. В. Винниченка