Структура та зміст фахової підготовки педагогів професійного навчання з харчових технологій
ENPUIR - електронний архів наукових публікацій Національного педагогічного університету імені М. П. Драгоманова
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Структура та зміст фахової підготовки педагогів професійного навчання з харчових технологій
|
|
Creator |
Іщенко, Світлана Михайлівна
|
|
Subject |
фахова підготовка
педагог професійного навчання структура і зміст харчові технології |
|
Description |
Стаття присвячена вивченню структури та змісту фахової підготовки педагогів професійного навчання з харчових технологій. Встановлено, що процес розвитку структури навчально-педагогічної діяльності майбутніх педагогів професійного навчання неможливий без активного впровадження інноваційних компонентів (інноваційної діяльності), специфіка яких спрямована на виокремлення особливостей професійно-педагогічної діяльності педагога професійного навчання. Сучасне суспільство вимагає від майбутнього фахівця з харчових технологій, як трудового ресурсу, так і знань, умінь та навичок, які забезпечать стале функціонування та подальший розвиток країни у європейському вимірі. В статті науково обґрунтовано та проаналізовано структуру та зміст фахової підготовки педагогів професійного навчання з харчових технологій в сучасних умовах, що забезпечує високу ефективність освітнього процесу.
|
|
Date |
2017-05-25T12:49:49Z
2017-05-25T12:49:49Z 2017 |
|
Type |
Article
|
|
Identifier |
Іщенко С. М. Структура та зміст фахової підготовки педагогів професійного навчання з харчових технологій / С. М. Іщенко // Наукові записки. Серія: Проблеми методики фізико-математичної і технологічної освіти: збірник наук. статтей. - Кропивницький: РВВ КДПУ ім. В. Винниченка, 2017.- Випуск 11. - Частина 3. - С. 104-106
http://enpuir.npu.edu.ua/handle/123456789/14270 |
|
Language |
uk
|
|
Publisher |
РВВ КДПУ ім. В. Винниченка
|
|