Вплив харчових барвників на якість продуктів харчування
ENPUIR - електронний архів наукових публікацій Національного педагогічного університету імені М. П. Драгоманова
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Вплив харчових барвників на якість продуктів харчування
|
|
Creator |
Буткова, Ірина Віталіївна
Жеплінська, Марія Михайлівна |
|
Subject |
харчові барвники
добавки тартразин індігокармін food coloring supplements tartrazine indigo carmine пищевые красители добавки тартразин индигокармин 664.1-663:34 |
|
Description |
В тезах представлено перелік харчових барвників, які можна використовувати в продуктах харчування, зокрема в кондитерській промисловості. серед штучних барвників особливе місце займають тартразин та індігокармін, про які детально описано в роботі.
In theses presented list of food dyes that can be used in foods, including confectionery industry. of artificial colors special place tartrazine and indigo carmine, which are described in detail in the work. В тезисах представлен перечень пищевых красителей, которые можно использовать в продуктах питания, в частности в кондитерской промышленности. среди искусственных красителей особое место занимают тартразин и индигокармин, о которых подробно описано в работе. |
|
Date |
2017-06-08T12:41:44Z
2017-06-08T12:41:44Z 2017-04 |
|
Type |
Other
|
|
Identifier |
Буткова І. В. Вплив харчових барвників на якість продуктів харчування / І. В. Буткова, М. М. Жеплінська // Збірник матеріалів VІІ Міжнародної науково-практичної конференції вчених, аспірантів і студентів "Наукові здобутки у вирішенні питань виробництва та переробки сировини, стандартизації і безпеки продовольства". - К.: НУБіП України, 2017. - С. 300-301
http://enpuir.npu.edu.ua/handle/123456789/14513 |
|
Language |
uk
|
|
Publisher |
НУБіП України
|
|