Запис Детальніше

Вплив харчових барвників на якість продуктів харчування

ENPUIR - електронний архів наукових публікацій Національного педагогічного університету імені М. П. Драгоманова

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Вплив харчових барвників на якість продуктів харчування
 
Creator Буткова, Ірина Віталіївна
Жеплінська, Марія Михайлівна
 
Subject харчові барвники
добавки
тартразин
індігокармін
food coloring
supplements
tartrazine
indigo carmine
пищевые красители
добавки
тартразин
индигокармин
664.1-663:34
 
Description В тезах представлено перелік харчових барвників, які можна використовувати в продуктах харчування, зокрема в кондитерській промисловості. серед штучних барвників особливе місце займають тартразин та індігокармін, про які детально описано в роботі.
In theses presented list of food dyes that can be used in foods, including confectionery industry. of artificial colors special place tartrazine and indigo carmine, which are described in detail in the work.
В тезисах представлен перечень пищевых красителей, которые можно использовать в продуктах питания, в частности в кондитерской промышленности. среди искусственных красителей особое место занимают тартразин и индигокармин, о которых подробно описано в работе.
 
Date 2017-06-08T12:41:44Z
2017-06-08T12:41:44Z
2017-04
 
Type Other
 
Identifier Буткова І. В. Вплив харчових барвників на якість продуктів харчування / І. В. Буткова, М. М. Жеплінська // Збірник матеріалів VІІ Міжнародної науково-практичної конференції вчених, аспірантів і студентів "Наукові здобутки у вирішенні питань виробництва та переробки сировини, стандартизації і безпеки продовольства". - К.: НУБіП України, 2017. - С. 300-301
http://enpuir.npu.edu.ua/handle/123456789/14513
 
Language uk
 
Publisher НУБіП України