Запис Детальніше

Вплив фізичних характеристик на структуру харчових продуктів

ENPUIR - електронний архів наукових публікацій Національного педагогічного університету імені М. П. Драгоманова

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Вплив фізичних характеристик на структуру харчових продуктів
 
Creator Баляс, Віталій Петрович
Жеплінська, Марія Михайлівна
 
Subject фізичні властивості
структура
якість продукції
оптичні властивості
physical properties
structure
product quality
optical properties
физические свойства
структура
качество продукции
оптические свойства
664.8.022.6
 
Description В тезах конференції представлено вплив фізичних, структурно-механічних, оптичних, теплофізичних і сорбційних властивостей на структуру харчових продуктів. Знання і аналіз цих характеристик дозволяє вибрати оптимальні методи і режими процесів теплової обробки та зберігання продуктів харчування.
In the theses of the conference, the effects of physical, structural, mechanical, optical, thermal and sorption properties of the structure of food. Knowledge and analysis of these characteristics allows to choose the best practice processes and modes of thermal processing and storing food.
В тезисах конференции представлено влияние физических, структурно-механических, оптических, теплофизических и сорбционных свойств на структуру пищевых продуктов. Знание и анализ этих характеристик позволяет выбрать оптимальные методы и режимы процессов тепловой обработки и хранения продуктов питания.
 
Date 2017-06-08T12:37:32Z
2017-06-08T12:37:32Z
2017-04
 
Type Other
 
Identifier Баляс В. П. Вплив фізичних характеристик на структуру харчових продуктів / В. П. Баляс, М. М. Жеплінська //Збірник матеріалів VІІ Міжнародної науково-практичної конференції вчених, аспірантів і студентів "Наукові здобутки у вирішенні питань виробництва та переробки сировини, стандартизації і безпеки продовольства". - К.: НУБіП України, 2017. - С. 304-306
http://enpuir.npu.edu.ua/handle/123456789/14511
 
Language uk
 
Publisher НУБіП України