Запис Детальніше

Пиво з додаванням водно-спиртового настою імбиру

ENPUIR - електронний архів наукових публікацій Національного педагогічного університету імені М. П. Драгоманова

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Пиво з додаванням водно-спиртового настою імбиру
 
Creator Лазарів, Ігор Романович
Жеплінська, Марія Михайлівна
 
Subject пиво
водно-спиртовий настій
імбир
екстракт
beer
water-alcohol extract
ginger
extract
пиво
водно-спиртовой настой
имбирь
экстракт
338.2
 
Description Робота присвячена отриманню нового виду пива з додаванням водно-спиртового настою з імбиру. Проведені лабораторні дослідження і отримані оптимальні кількості настою для гармонійних органолептичних показників та дотриманих фізико-хімічних показників готовою продукту.
The work is devoted to obtaining a new type of beer with the addition of water-alcohol infusion of ginger. Conducted laboratory tests and obtained the optimum number of infusions for harmonic organoleptic characteristics and correct physical and chemical indicators of the finished product.
Работа посвящена получению нового вида пива с добавлением водно-спиртового настоя из имбиря. Проведенные лабораторные исследования и полученные оптимальные количества настоя для гармоничных органолептических показателей и соблюденных физико-химических показателей готовой продукта.
 
Date 2017-06-08T12:40:22Z
2017-06-08T12:40:22Z
2017-04
 
Type Other
 
Identifier Лазарів І. Р. Пиво з додаванням водно-спиртового настою імбиру / І. Р. Лазарів, М. М. Жеплінська // Збірник матеріалів VІІ Міжнародної науково-практичної конференції вчених, аспірантів і студентів "Наукові здобутки у вирішенні питань виробництва та переробки сировини, стандартизації і безпеки продовольства". - К.: НУБіП України, 2017. - С. 307-308
http://enpuir.npu.edu.ua/handle/123456789/14512
 
Language uk
 
Publisher НУБіП України