Запис Детальніше

Український науковий інститут у Варшаві і його директор - О. Г. Лотоцький

ENPUIR - електронний архів наукових публікацій Національного педагогічного університету імені М. П. Драгоманова

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Український науковий інститут у Варшаві і його директор - О. Г. Лотоцький
 
Creator Стрельський, Геннадій В'ячеславович
 
Subject Український Науковий Інститут у Варшаві
Лотоцький О. Г.
творча спадщина
Украинский Научный Институт в Варшаве
Лотоцкий О. Г.
творческое наследие
Ukrainian Scientific Institute in Warsaw
Lototsky O.G.
creative heritage
94(477)
378
 
Description В статті розповідається про Український Науковий Інститут у Варшаві і його директора Лотоцького О. Г. Велика кількість публікацій Лотоцького в емігрантській пресі стосувалася актуальних проблем політичного життя: про церковні справи в Україні, міжнародні переговори у Лозанні, про українську державність, про діяльність української інтелектуальної еміграції.
В статье рассказывается о Украинском Научном Институте в Варшаве и его директора Лотоцкого А. Г. Большое количество публикаций Лотоцкого в эмигрантской прессе касалось актуальных проблем политической жизни: о церковных делах в Украине, международные переговоры в Лозанне, об украинской государственности, о деятельности украинской интеллектуальной эмиграции.
The article tells about the Ukrainian Scientific Institute in Warsaw and its director Lototsky OG. A large number of publications by Lototsky in the emigrant press concerned the actual problems of political life: church affairs in Ukraine. international talks in Lausanne, about Ukrainian statehood, about the activities of Ukrainian intellectual emigration.
 
Date 2017-10-15T18:46:19Z
2017-10-15T18:46:19Z
2002
 
Type Article
 
Identifier Стрельський Г. Український науковий інститут у Варшаві і його директор - О. Г. Лотоцький / Г. Стрельський // Україна і Польща в ХХ столітті : Проблеми і перспективи взаємовідносин : зб. наук. праць. - Київ-Краків : Вид-во НПУ імені М. П. Драгоманова, 2002. - С. 126-129.
http://enpuir.npu.edu.ua/handle/123456789/15953
 
Language uk
 
Publisher Вид-во НПУ імені М. П. Драгоманова