Запис Детальніше

Дипломна робота по історії України : методичні вказівки і поради з написання, оформлення та захисту дипломної роботи для слухачів факультету перепідготовки Інституту перепідготовки та підвищення кваліфікації зі спеціальності «Історія України»

ENPUIR - електронний архів наукових публікацій Національного педагогічного університету імені М. П. Драгоманова

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Дипломна робота по історії України : методичні вказівки і поради з написання, оформлення та захисту дипломної роботи для слухачів факультету перепідготовки Інституту перепідготовки та підвищення кваліфікації зі спеціальності «Історія України»
 
Creator Дейнега, Ірина Іванівна
Вановська, Інна Марківна
Маслов, Микола Павлович
 
Subject методичні вказівки
дипломна робота
історія України
 
Description У методичному посібнику викладені основні вимоги до структури, змісту й обсягу дипломної роботи з історії України, подані рекомендації для організації її виконання, оформлення і захисту.
Методичний посібник адресовано викладачам та слухачам Інституту перепідготовки та підвищення кваліфікації Національного педагогічного університету імені М.П. Драгоманова.
 
Date 2017-11-10T08:44:30Z
2017-11-10T08:44:30Z
2015
 
Type Learning Object
 
Identifier Дейнега, І. І. Дипломна робота по історії України : методичні вказівки і поради по написанню, оформленню та захисту дипломної роботи для слухачів факультету перепідготовки зі спеціальності «Історія України» / І. І. Дейнега, І. М. Вановська, М. П. Маслов. - Київ : Вид-во НПУ імені М. П. Драгоманова, 2015. - 65 с.
http://enpuir.npu.edu.ua/handle/123456789/16435
 
Language uk
 
Publisher Вид-во НПУ імені М. П. Драгоманова