Запис Детальніше

Теоретичні основи харчових виробництв

ENPUIR - електронний архів наукових публікацій Національного педагогічного університету імені М. П. Драгоманова

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Теоретичні основи харчових виробництв
 
Creator Зубар, Надія Миколаївна
 
Subject УДК 664 (073)
 
Description Програма навчальної дисципліни «Теоретичні основи харчових виробництв» складена для спеціальності 015 Професійна освіта. Харчові технології (за спеціалізаціями «Технологія харчування», «Технології хліба, кондитерських, макаронних виробів та харчо концентратів»)
 
Date 2017-11-30T14:01:49Z
2017-11-30T14:01:49Z
2017
 
Type Learning Object
 
Identifier Зубар, Н. М. Теоретичні основи харчових виробництв : програма нормативної навчальної дисципліни освітнього рівня бакалавр галузі знань 01 Освіта спеціальності 015 Професійна освіта. Харчові технології / уклад. Н. М. Зубар; Національний педагогічний університет імені М. П. Драгоманова. – Київ: Вид-во НПУ імені М. П. Драгоманова, 2017. – 12 с.
http://enpuir.npu.edu.ua/handle/123456789/16789
 
Language uk
 
Publisher Вид-во НПУ імені М. П. Драгоманова