Теоретичні основи харчових виробництв
ENPUIR - електронний архів наукових публікацій Національного педагогічного університету імені М. П. Драгоманова
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Теоретичні основи харчових виробництв
|
|
Creator |
Зубар, Надія Миколаївна
|
|
Subject |
УДК 664 (073)
|
|
Description |
Програма навчальної дисципліни «Теоретичні основи харчових виробництв» складена для спеціальності 015 Професійна освіта. Харчові технології (за спеціалізаціями «Технологія харчування», «Технології хліба, кондитерських, макаронних виробів та харчо концентратів»)
|
|
Date |
2017-11-30T14:01:49Z
2017-11-30T14:01:49Z 2017 |
|
Type |
Learning Object
|
|
Identifier |
Зубар, Н. М. Теоретичні основи харчових виробництв : програма нормативної навчальної дисципліни освітнього рівня бакалавр галузі знань 01 Освіта спеціальності 015 Професійна освіта. Харчові технології / уклад. Н. М. Зубар; Національний педагогічний університет імені М. П. Драгоманова. – Київ: Вид-во НПУ імені М. П. Драгоманова, 2017. – 12 с.
http://enpuir.npu.edu.ua/handle/123456789/16789 |
|
Language |
uk
|
|
Publisher |
Вид-во НПУ імені М. П. Драгоманова
|
|