Запис Детальніше

Теоретичні основи харчових виробництв : лабораторний практикум

ENPUIR - електронний архів наукових публікацій Національного педагогічного університету імені М. П. Драгоманова

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Теоретичні основи харчових виробництв : лабораторний практикум
 
Creator Зубар, Надія Миколаївна
 
Subject УДК 664(076.5)
 
Description Лабораторний практикум включає вісім лабораторних робіт, що охоплюють
найбільш суттєві розділи дисципліни.
Laboratory course includes eight laboratory works which cover the most significant topics
in the discipline.
 
Date 2017-12-01T09:01:04Z
2017-12-01T09:01:04Z
2017
 
Type Learning Object
 
Identifier Зубар, Н. М. Теоретичні основи харчових виробництв : лабораторний практикум з нормативної навчальної дисципліни освітнього рівня бакалавр галузі знань 01 Освіта спеціальності 015 Професійна освіта. Харчові технології / уклад. Н. М. Зубар; Національний педагогічний університет імені М. П. Драгоманова. – Київ : Вид-во НПУ імені М. П. Драгоманова, 2017. – 41 с.
http://enpuir.npu.edu.ua/handle/123456789/16796
 
Language uk
 
Publisher Вид-во НПУ імені М. П. Драгоманова