Теоретичні основи харчових виробництв : лабораторний практикум
ENPUIR - електронний архів наукових публікацій Національного педагогічного університету імені М. П. Драгоманова
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Теоретичні основи харчових виробництв : лабораторний практикум
|
|
Creator |
Зубар, Надія Миколаївна
|
|
Subject |
УДК 664(076.5)
|
|
Description |
Лабораторний практикум включає вісім лабораторних робіт, що охоплюють найбільш суттєві розділи дисципліни. Laboratory course includes eight laboratory works which cover the most significant topics in the discipline. |
|
Date |
2017-12-01T09:01:04Z
2017-12-01T09:01:04Z 2017 |
|
Type |
Learning Object
|
|
Identifier |
Зубар, Н. М. Теоретичні основи харчових виробництв : лабораторний практикум з нормативної навчальної дисципліни освітнього рівня бакалавр галузі знань 01 Освіта спеціальності 015 Професійна освіта. Харчові технології / уклад. Н. М. Зубар; Національний педагогічний університет імені М. П. Драгоманова. – Київ : Вид-во НПУ імені М. П. Драгоманова, 2017. – 41 с.
http://enpuir.npu.edu.ua/handle/123456789/16796 |
|
Language |
uk
|
|
Publisher |
Вид-во НПУ імені М. П. Драгоманова
|
|