Методичні рекомендації до написання та захисту дипломного проекту освітнього ступеня бакалавр галузі знань 01 спеціальності 015 Професійна освіта. Харчові технології
ENPUIR - електронний архів наукових публікацій Національного педагогічного університету імені М. П. Драгоманова
Переглянути архів Інформація| Поле | Співвідношення | |
| Title |
Методичні рекомендації до написання та захисту дипломного проекту освітнього ступеня бакалавр галузі знань 01 спеціальності 015 Професійна освіта. Харчові технології
|
|
| Creator |
Зубар, Надія Миколаївна
Волкова, Аліна Анатоліївна |
|
| Subject |
378.2 (072)
|
|
| Description |
Надані основні вимоги до написання та захисту дипломного проекту освітньо-кваліфікаційного ступеня «бакалавр» за спеціальністю 015 Професійна освіта. Харчові технології спеціалізації «Технологія харчування»
|
|
| Date |
2017-12-01T09:06:58Z
2017-12-01T09:06:58Z 2017 |
|
| Type |
Learning Object
|
|
| Identifier |
Зубар, Н. М. Методичні рекомендації до написання та захисту дипломного проекту освітнього ступеня бакалавр галузі знань 01 спеціальності 015 Професійна освіта. Харчові технології / Н. М. Зубар, А. А. Волкова. – Київ : Вид-во НПУ імені М. П. Драгоманова, 2017 – 36 с.
http://enpuir.npu.edu.ua/handle/123456789/16797 |
|
| Language |
uk
|
|
| Publisher |
Вид-во НПУ імені М. П. Драгоманова
|
|