Запис Детальніше

Методичні рекомендації до написання та захисту дипломного проекту освітнього ступеня бакалавр галузі знань 01 спеціальності 015 Професійна освіта. Харчові технології

ENPUIR - електронний архів наукових публікацій Національного педагогічного університету імені М. П. Драгоманова

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Методичні рекомендації до написання та захисту дипломного проекту освітнього ступеня бакалавр галузі знань 01 спеціальності 015 Професійна освіта. Харчові технології
 
Creator Зубар, Надія Миколаївна
Волкова, Аліна Анатоліївна
 
Subject 378.2 (072)
 
Description Надані основні вимоги до написання та захисту дипломного проекту освітньо-кваліфікаційного ступеня «бакалавр» за спеціальністю 015 Професійна освіта. Харчові технології спеціалізації «Технологія харчування»
 
Date 2017-12-01T09:06:58Z
2017-12-01T09:06:58Z
2017
 
Type Learning Object
 
Identifier Зубар, Н. М. Методичні рекомендації до написання та захисту дипломного проекту освітнього ступеня бакалавр галузі знань 01 спеціальності 015 Професійна освіта. Харчові технології / Н. М. Зубар, А. А. Волкова. – Київ : Вид-во НПУ імені М. П. Драгоманова, 2017 – 36 с.
http://enpuir.npu.edu.ua/handle/123456789/16797
 
Language uk
 
Publisher Вид-во НПУ імені М. П. Драгоманова