Запис Детальніше

Внесок періодичних видань, міжнародних та національних форумів з питань освіти сліпих в теорію та практику тифлопедагогіки наприкінці ХІХ- на початку ХХ ст.

ENPUIR - електронний архів наукових публікацій Національного педагогічного університету імені М. П. Драгоманова

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Внесок періодичних видань, міжнародних та національних форумів з питань освіти сліпих в теорію та практику тифлопедагогіки наприкінці ХІХ- на початку ХХ ст.
 
Creator Федоренко, С. В.
 
Subject періодичні видання
конгрес
з’їзд
форум
сліпі
внесок
тифлопедагогіка
периодические издания
конгресс
съезд
слепые
вклад
тифлопедагогика
periodicals
congresses
forums
blind
contribution tyflopedagogy
376
 
Description У статті проаналізована діяльність перших конгресів і з’їздів з питань освіти сліпих та перших спеціальних періодичних видань з метою об’єднання зусиль науково-педагогічної громадськості у зазначеному напрямку та сприяння розвитку тифлопедагогіки як науки.
В статье проанализирована деятельность первых конгрессов и съездов по вопросам образования слепых и первых специальных периодических изданий с целью объединения усилий научно-педагогической общественности в указанном направлении и содействия развитию тифлопедагогики как науки.
The article analyzed the activity of the first congresses and conventions for the education of blind and first specialized
periodicals aimed at strengthening scientific and educational community in that direction and promote tyflopedagogy as science.
 
Date 2017-12-13T11:18:49Z
2017-12-13T11:18:49Z
2013
 
Type Article
 
Identifier Федоренко, С. В. Внесок періодичних видань, міжнародних та національних форумів з питань освіти сліпих в теорію та практику тифлопедагогіки наприкінці ХІХ- на початку ХХ ст. / С. В. Федоренко // Науковий часопис Національного педагогічного університету імені М. П. Драгоманова. Серія 19 : Корекційна педагогіка та спеціальна психологія : зб. наук. праць. - Київ : Вид-во НПУ імені М. П. Драгоманова, 2013. - Вип. 23. - С. 252-255.
http://enpuir.npu.edu.ua/handle/123456789/17093
 
Language uk
 
Publisher НПУ імені М. П. Драгоманова