Запис Детальніше

ТЕМА 6. Еволюція органічного світу

ENPUIR - електронний архів наукових публікацій Національного педагогічного університету імені М. П. Драгоманова

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title ТЕМА 6. Еволюція органічного світу
 
Creator Страшко, Станіслав Васильович
Кучменко, Олена Борисівна
Сліпчук, Ірина Юріївна
Войцехівський, Михайло Федорович
 
Subject загальна біологія
молекулярна біологія
основи біохімії
еволюція
біорізноманітність
генетична інженерія
генетика
 
Description Підручник відповідає Державному стандарту освіти та новій програмі з біології для загальноосвітніх навчальних закладів, може бути використаний для класів з поглибленим вивченням біології. У підручнику подано інформацію про загальні властивості й діяльність живих організмів на різних рівнях організації живої матерії — від молекулярного до біосферного. Розглянуто сучасні уявлення про виникнення життя на Землі та розкрито причини й закономірності еволюції, що базуються на класичній теорії еволюції та досягненнях сучасної молекулярної біології та генетики. У цікавій і доступній формі подано значення сучасних біологічних досліджень для розвитку біотехнологій як важливої умови сталого розвитку суспільства.
Підручник добре ілюстрований, містить методичний апарат, який забезпечує ґрунтовне засвоєння навчального матеріалу, короткі узагальнення після кожної теми.
Для учнів, учителів, методистів, батьків.
 
Date 2018-01-04T08:36:58Z
2018-01-04T08:36:58Z
2017
 
Type Book chapter
 
Identifier Страшко, С. В. ТЕМА 6. Еволюція органічного світу / С. В. Страшко / Біологія 9 : підручник для 9 класу загальноосвітніх навчальних закладів / С. В. Страшко, О. Б. Кучменко, І. Ю. Сліпчук, М. Ф. Войцехівський. - Київ : Грамота, 2017. - С. 131-163.
978-966-349-648-1
http://enpuir.npu.edu.ua/handle/123456789/17267
 
Language uk
 
Publisher Видавництво "Грамота"