Запис Детальніше

Сучасний стан сформованості фахових понять з кулінарії у майбутніх вчителів трудового навчання

ENPUIR - електронний архів наукових публікацій Національного педагогічного університету імені М. П. Драгоманова

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Сучасний стан сформованості фахових понять з кулінарії у майбутніх вчителів трудового навчання
 
Creator Левченко, Н. Г.
 
Subject фахова підготовка
констатувальний експеримент
майбутні учителі трудового навчання
студенти
специальная пoдготовка
констатирующий эксперимент
будущие учителя трудового обучения
студенты
establishing experiment
future teachers of the labour teaching
students
378
 
Description Стаття містить результати констатувального експерименту з рівня сформованості спеціальних понять з кулінарії у майбутніх учителів трудового навчання. Визначені шляхи ефективного формування спеціальних понять.
Статья содержит результаты констатирующего эксперимента по уровню сформированности специальных понятий с кулинарии у будущих учителей трудового обучения. Определены пути эффективного формирования специальных понятий.
The results of the preliminary experiment concerning the state of professional cookery concepts forming of future technology teachers are given in the article. The ways of effective forming the professional concepts are determined.
 
Date 2018-03-03T11:22:46Z
2018-03-03T11:22:46Z
2010
 
Type Article
 
Identifier Левченко, Н. Г. Сучасний стан сформованості фахових понять з кулінарії у майбутніх вчителів трудового навчання / Н. Г. Левченко // Науковий часопис Національного педагогічного університету імені М. П. Драгоманова. Серія 13 : Проблеми трудової та професійної підготовки : зб. наук. праць. - Київ : Вид-во НПУ імені М. П. Драгоманова, 2010. - Вип. 6. - С. 102-108.
http://enpuir.npu.edu.ua/handle/123456789/18267
 
Language uk
 
Publisher НПУ імені М. П. Драгоманова