Запис Детальніше

Стилістичний аналіз художнього тексту за мовними рівнями. На прикладі уривка з оповідання Володимира Винниченка «Студент»

ENPUIR - електронний архів наукових публікацій Національного педагогічного університету імені М. П. Драгоманова

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Стилістичний аналіз художнього тексту за мовними рівнями. На прикладі уривка з оповідання Володимира Винниченка «Студент»
 
Creator Калита, Оксана Михайлівна
 
Subject стилістичний аналіз
аналіз тексту
експресивні засоби
811.161.2:81-38
 
Description Актуальність статті зумовлена необхідністю усвідомлення учнями естетичної функції мови та формуванням у них мовної та комунікативної компетенції, уміння володіти мовними засобами усіх рівнів мовної системи, враховуючи їх виражальні можливості, тобто виробленням у них першої групи навичок. Завданням статті є описати методику стилістичного аналізу художнього тексту на прикладі уривка оповідання Володимира Винниченка «Студент». Під час аналізу основним методом є семантико-стилістичний аналіз, допоміжними – кількісний та стилістичний експеримент.
У статті подається приклад повного стилістичного аналізу художнього тексту за мовними рівнями на прикладі уривку з оповідання Володимира Винниченка "Студент".
 
Date 2018-03-23T11:09:16Z
2018-03-23T11:09:16Z
2015
 
Type Article
 
Identifier Калита, О. М. Стилістичний аналіз художнього тексту за мовними рівнями. На прикладі уривка з оповідання Володимира Винниченка «Студент» / О. М. Калита // Дивослово : укр. мова й література в навч. закл. : щомісяч. наук.-метод. журн. – 2015. – № 4. – С. 47 – 49.
http://enpuir.npu.edu.ua/handle/123456789/18464
 
Language uk
 
Publisher Дивослово