Запис Детальніше

Зовнішні та внутрішні фактори впливу на процес підготовки майбутніх учителів англійської мови в університетах України та Польщі

ENPUIR - електронний архів наукових публікацій Національного педагогічного університету імені М. П. Драгоманова

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Зовнішні та внутрішні фактори впливу на процес підготовки майбутніх учителів англійської мови в університетах України та Польщі
 
Creator Каричковська, С. П.
Каричковський, В. Д.
 
Subject майбутні учителі
університет
навчальний процес
фактори впливу
успішність вивчення
будущие учителя
университет
учебный процесс
факторы влияния
успешность изучения
future teachers
university
educational process
factors of influence
success of study
378(438+477)
 
Description У статті проаналізований і визначений вплив зовнішніх і внутрішніх чинників на процес підготовки майбутніх учителів англійської мови в університетах України і Польщі.
В статье проанализировано и определено влияние внешних и внутренних факторов на процесс подготовки будущих учителей английского языка в университетах Украины и Польши.
In the article influence of external and internal factors on the process of training of future English teachers in the universities of Ukraine and Poland are defined and analysed.
 
Date 2018-03-20T18:14:15Z
2018-03-20T18:14:15Z
2010
 
Type Article
 
Identifier Каричковська, С. П. Зовнішні та внутрішні фактори впливу на процес підготовки майбутніх учителів англійської мови в університетах України та Польщі / С. П. Каричковська, В. Д. Каричковський // Науковий часопис Національного педагогічного університету імені М. П. Драгоманова. Серія 13 : Проблеми трудової та професійної підготовки : зб. наук. праць. - Київ : Вид-во НПУ імені М. П. Драгоманова, 2010. - Вип. 7. - С. 83-87.
http://enpuir.npu.edu.ua/handle/123456789/18401
 
Language uk
 
Publisher НПУ імені М. П. Драгоманова