Запис Детальніше

Комунікативний підхід у вивченні іноземної мови

ENPUIR - електронний архів наукових публікацій Національного педагогічного університету імені М. П. Драгоманова

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Комунікативний підхід у вивченні іноземної мови
 
Creator Комогорова, Марина Іванівна
 
Subject комунікативний підхід
 
Description Процес оволодіння комунікативною компетенцією, передбачає не тільки засвоєння знань, умінь та навичок з іноземної мови, а й формування позитивної мотивації та інтересу до її вивчення. Гра додає навчальному спілкуванню комунікативної спрямованості, зміцнює мотивацію вивчення іноземної мови і значно підвищує якість оволодіння нею. Гра – це могутній фактор психологічної адаптації студента в новому мовному просторі. В цих умовах зростає роль викладача, як центральної фігури в організації і здійсненні навчально-виховного процесу, оскільки це вимагає від нього активної педагогічної діяльності, високої методичної майстерності, знання закономірностей процесу навчання, його психологічних і методологічних основ.
На сучасному етапі розвитку суспільства особливої актуальності набуває питання інтеграції освіти, у тому числі і у сфері навчання іноземних мов. Основну увагу необхідно приділяти вмінню студентів не просто бути пасивними носіями мови, але вміти застосовувати їх на практиці. Опанування іноземної мови розглядається як надбання комунікативної компетенції.
 
Date 2018-06-04T10:01:50Z
2018-06-04T10:01:50Z
2018
 
Type Article
 
Identifier Комогорова, М. І. Комунікативний підхід у вивченні іноземної мови / М. І. Комогорова // Матеріали VІІІ Міжнародної наукової конференції «Проблеми галузевої комунікації, перекладу та інтеграційні процеси в суспільстві», 24 травня 2018 р. – Харків : Національна академія Національної гвардії України, 2018. – С. 38 - 40.
http://enpuir.npu.edu.ua/handle/123456789/19425
 
Language uk
 
Publisher Національна академія Національної гвардії України, 2018