Запис Детальніше

«Синдром популізму» як виявлення кризи сучасної політики

ENPUIR - електронний архів наукових публікацій Національного педагогічного університету імені М. П. Драгоманова

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title «Синдром популізму» як виявлення кризи сучасної політики
 
Creator Новакова, О. В.
 
Subject популізм
політика
політична ідеологія
громадянське суспільство
populism
politics
political ideology
civil societ
популизм
политика
политическая идеология
гражданское общество
323.232
 
Description У статті розглядаються сучасні чинники розвитку політичного популізму з огляду на його переважно негативний зміст, що проявляється в ключових засадах та методах діяльності. Аналізуються основні якісні характеристики популізму як політичного явища. Досліджується причина його популярності в сучасному суспільно-політичному просторі, а також наслідки застосування як для самих популістів, так і для суспільства в цілому.
This article reviews new factors of political populism because of its mostly negative content that appears in the key principles and methods of work. Analyzes key quality characteristics of populism as a political phenomenon. Investigate the reason for its popularity in today's sociopolitical space, and the implications of both for the populist and society as a whole.
В статье рассматриваются современные факторы развития политического популизма, учитывая его отрицательный смысл, что проявляется в ключевых принципах и методах деятельности. Анализируются основные качественные характеристики популизма как политического явления. Исследуется причина его популярности в современном
общественно-политическом пространстве, а также последствия применения как для самих популистов, так и для общества в целом.
 
Date 2018-06-18T13:06:56Z
2018-06-18T13:06:56Z
2017
 
Type Article
 
Identifier Новакова, О. В. «Синдром популізму» як виявлення кризи сучасної політики / О. В. Новакова // Науковий часопис Національного педагогічного університету імені М. П. Драгоманова. Серія 22 : Політичні науки та методика викладання соціально-політичних дисциплін : зб. наук. праць. – Київ : Вид-во НПУ імені М. П. Драгоманова, 2017. – Вип. 21. – С. 36-42.
http://enpuir.npu.edu.ua/handle/123456789/19606
 
Language uk
 
Publisher Вид-во НПУ імені М. П. Драгоманова