Запис Детальніше

Академічна недоброчесність як виклик інтелектуальної спроможності нації*

ENPUIR - електронний архів наукових публікацій Національного педагогічного університету імені М. П. Драгоманова

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Академічна недоброчесність як виклик інтелектуальної спроможності нації*
 
Creator Андрущенко, Віктор Петрович
 
Subject академічна доброчесність
інтелектуальна спроможність
академічна недоброчесність
плагіат
 
Description * При підготовці статті використані думки та пропозиції колег по філософському корпусу, зокрема, науковців Інституту філософії НАН України, Національного інституту стратегічних досліджень, Національного інституту політичних та етнонаціональних досліджень НАН України.
Сучасний науковий світ буквально розриває дискусія про якість наукових досліджень, достовірність дослідницьких практик, чистоту експерименту, плагіат і недоброчесність. Солідні мужі, доробок яких вимірюється сотнями наукових публікацій, і науковці-початківці, що роблять лише перші кроки в науці, чиновники від науки і наукова громадськість сьогодні висунули один одному величезний обсяг справедливих і фейкових звинувачень, які можуть призвести до розколу великого інституту національної науки й освіти, припинення наукових досліджень, деформації їх основних функцій - торувати дорогу до істини, а від неї й до практики.
 
Date 2018-07-20T09:30:28Z
2018-07-20T09:30:28Z
2018-07-20
 
Type Article
 
Identifier Андрущенко В. П. Академічна недоброчесність як виклик інтелектуальній спроможності нації./ В. П. Андрущенко//Голос України. – 2018. –20 липня, № 132 (6887). – С. 10
http://enpuir.npu.edu.ua/handle/123456789/20046
 
Language uk
 
Publisher газета "Голос України"