Запис Детальніше

Формування системи знань про інформаційні технології у майбутніх вчителів початкових класів

ENPUIR - електронний архів наукових публікацій Національного педагогічного університету імені М. П. Драгоманова

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Формування системи знань про інформаційні технології у майбутніх вчителів початкових класів
 
Creator Гунько, Степан Олександрович
 
Subject нові інформаційні технологиї
інформаційна підготовка
система знань про інформаційні технології
професійна підготовка
новые информационные технологии
информационная подготовка
система знаний об информационных технологиях
профессиональная подготовка
378
 
Description У дисертації модернізовано зміст та структуру системи знань про інформаційні технології у майбутніх вчителів початкових класів. Теоретично обгрунтовано та експериментально перевірено технологію професійної підготовки студентів, формування у них системи знань про інформаційні технології у процесі навчально-пізнавальної діяльності. Встановлено, що формування у майбутніх вчителів системи знань про інформаційні технології базується на основі використання активних методів навчання, реалізації модульно-рейтингової технології органозації
навчального процесу.
В диссертации модернизировано содержание и структура системы знаний об информационных технологиях у будущих учителей начальных классов. Теоретически обосновано и экспериментально проверено технологию профессиональной подготовки студентов, формирование у них системы знаний об информационных технологиях в процессе учебно­-познавательной деяльности. Установлено, что формирование у будущих учителей системы знаний об информационных технологиях базируется на основе использования активных методов обучения, реализации модульно­-рейтинговой технологии организации учебного процесса.
 
Date 2018-09-11T10:15:52Z
2018-09-11T10:15:52Z
1999
 
Type Other
 
Identifier Гунько, Степан Олександрович. Формування системи знань про інформаційні технології у майбутніх вчителів початкових класів : автореф. дис. ... канд. пед. наук : 13.00.01 - теорія та історія педагогіки / Гунько Степан Олександрович ; [наук. керівник Смолюк Іван Олександрович] ; Нац пед. ун-т ім. М. П. Драгоманова. - Київ, 1999. - 20 с.
http://enpuir.npu.edu.ua/handle/123456789/20775
 
Language uk
 
Publisher Національний педагогічний університет імені М. П. Драгоманова