Запис Детальніше

Політичні кризи в Словацькій республіці періоду демократичного транзиту на шляху до Європейського Союзу та НАТО: спроба політико-правового аналізу

ENPUIR - електронний архів наукових публікацій Національного педагогічного університету імені М. П. Драгоманова

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Політичні кризи в Словацькій республіці періоду демократичного транзиту на шляху до Європейського Союзу та НАТО: спроба політико-правового аналізу
 
Creator Максимець, В. Є.
 
Subject демократичний транзит
перехід до демократії
політична криза
словацький досвід
democratic transit
transition to democracy
the political crisis
the Slovak experience
321.7:316.32
 
Description У статті проаналізовано концепції та підходи в трактуванні терміну
«демократичний транзит». Визначено, що трансформація в Словаччині недемократичного режиму в демократичний пройшла три послідовні стадії. Охарактеризовано причини, характер та механізми вирішення політичних криз в Словаччині в умовах переходу до демократії на шляху вступу в ЄС та НАТО.
The article analyzes the concepts and approaches in the interpretation of the term
«democratic transit». Determined that transformation in Slovakia undemocratic regime in the Democratic passed through three successive stages. Characterized causes, nature and mechanisms to resolve political crises in Slovakia in the transition to democracy on the way to joining the EU and NATO.
 
Date 2019-01-11T14:32:37Z
2019-01-11T14:32:37Z
2015
 
Type Article
 
Identifier Максимець, В. Є. Політичні кризи в Словацькій республіці періоду демократичного транзиту на шляху до Європейського Союзу та НАТО: спроба політико-правового аналізу / В. Є. Максимець // Науковий часопис Національного педагогічного університету імені М. П. Драгоманова. Серія 22 : Політичні науки та методика викладання соціально-політичних дисциплін : зб. наук. праць. – Київ : Вид-во НПУ імені М. П. Драгоманова, 2015. - Вип. 17. - C. 22-27.
http://enpuir.npu.edu.ua/handle/123456789/22603
 
Language uk
 
Publisher Вид-во НПУ імені М. П. Драгоманова