Запис Детальніше

Формування змісту творчого навчання харчовим технологіям майбутніх інженерів-технологів

ENPUIR - електронний архів наукових публікацій Національного педагогічного університету імені М. П. Драгоманова

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Формування змісту творчого навчання харчовим технологіям майбутніх інженерів-технологів
 
Creator Лазарєва, Т. А.
 
Subject професійна підготовка
харчова галузь
інноваційні технології
зміст навчання
узагальнена модель
евристичні прийоми
тривимірна дидактична модель
professional training
the food industry
innovation technology
contents of training
generalize model
heuristic method
three-dimensional didactic model
37.026.9
 
Description У статті розглянуто питання підвищення якості професійної підготовки майбутніх інженерів-технологів харчової галузі за допомогою формування змісту творчого навчання харчовим технологіям. Запропоновано використовувати дидактичну тривимірну модель. Формування змісту навчання на основі дидактичної тривимірної моделі надасть можливості студентам структурувати навчальний матеріал з харчової технології, системно враховувати ознаки технології, розробляти та удосконалювати харчові технології.
The article considers the issue of increasing the quality of professional training of future engineers’ food industry using simulation content with creative learning food technology. The didactic three-dimensional model to propose is used. Simulation training content allows students to structure course material with food technology, system
characteristics into account technology to develop and improve food technology.
 
Date 2019-02-15T07:48:26Z
2019-02-15T07:48:26Z
2013
 
Type Article
 
Identifier Лазарєва, Т. А. Формування змісту творчого навчання харчовим технологіям майбутніх інженерів-технологів / Т. А. Лазарєва // Науковий часопис Національного педагогічного університету імені М. П. Драгоманова. Серія 16 : Особистість вчителя : проблеми теорії і практики : зб. наук. праць. – Київ : Вид-во НПУ імені М. П. Драгоманова, 2013. – Вип. 21 (31). – С. 168-173.
http://enpuir.npu.edu.ua/handle/123456789/23183
 
Language uk
 
Publisher Вид-во НПУ імені М. П. Драгоманова