Запис Детальніше

Шляхи удосконалення організації обслуговування в ресторанах

DSpace at ONEU

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Шляхи удосконалення організації обслуговування в ресторанах
Ways of improving the organization of service in restaurants
 
Creator Лобач, Ю.О.
 
Subject обслуговування в ресторанах
харчування
ресторанне господарство
service in restaurants
catering
restaurant economy
 
Description Метою випускної роботи є розробка та обґрунтування практичних рекомендацій організаційно-економічного характеру, спрямованих на вдосконалення організації обслуговування в ресторані «Руккола».
The purpose of the final work is to develop and substantiate practical recommendations of organizational and economic character aimed at improving the organization of service at the Rukkola restaurant.
 
Date 2019-05-20T21:08:34Z
2019-05-20T21:08:34Z
2019
 
Type Other
 
Identifier http://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/9394
 
Language uk