Шляхи удосконалення організації обслуговування в ресторанах
DSpace at ONEU
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Шляхи удосконалення організації обслуговування в ресторанах
Ways of improving the organization of service in restaurants |
|
Creator |
Лобач, Ю.О.
|
|
Subject |
обслуговування в ресторанах
харчування ресторанне господарство service in restaurants catering restaurant economy |
|
Description |
Метою випускної роботи є розробка та обґрунтування практичних рекомендацій організаційно-економічного характеру, спрямованих на вдосконалення організації обслуговування в ресторані «Руккола».
The purpose of the final work is to develop and substantiate practical recommendations of organizational and economic character aimed at improving the organization of service at the Rukkola restaurant. |
|
Date |
2019-05-20T21:08:34Z
2019-05-20T21:08:34Z 2019 |
|
Type |
Other
|
|
Identifier |
http://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/9394
|
|
Language |
uk
|
|