Запис Детальніше

Вдосконалення продовольчого забезпечення військових частин та підрозділів внутрішніх військ в умовах комплектування військовослужбовцями військової служби за контрактом

Наукові видання Харківського національного університету Повітряних Сил

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Вдосконалення продовольчого забезпечення військових частин та підрозділів внутрішніх військ в умовах комплектування військовослужбовцями військової служби за контрактом
Совершенствование продовольственного обеспечения воинских частей и подразделений внутренних войск в условиях комплектования военнослужащими военной службы по контракту
Improving food security military units of internal troops manning the military under contract service
 
Creator Л.Ф. Товма
Д.В. Єгоров
Л.Ф. Товма
Д.В. Егоров
L.F. Tovma
D.V. Egorov
 
Subject Охорона правопорядку
УДК 355.64.12.3
продовольче забезпечення, військовослужбовець, контракт
продовольственное обеспечение, военнослужащий, контракт
food security, military, contract
 
Description В статті подано аналіз специфічних рис функціонування складського господарства продовольчої служби військової частини. Розглянуто специфіку основних заходів, що забезпечують збереження продовольства і майна. Наведено заходи щодо попередження причин, які викликають псування продуктів. Систематизовано інформацію стосовно вдосконалення функціонування складського господарства продовольчої служби військової частини.
В статье представлен анализ специфических черт функционирования складского хозяйства продовольственной службы воинской части. Рассмотрена специфика основных мероприятий, обеспечивающих сохранность продовольствия и имущества. Приведены меры по предупреждению причин, вызывающих порчу продуктов. Систематизирована информация по усовершенствованию функционирования складского хозяйства продовольственной службы воинской части.
This paper presents an analysis of the specific features of the operation of storage facilities food service military unit. The specificity of the main measures to ensure the safety of food and property. The ways to prevent the causes that cause food spoilage. Systematized information on improving the operation of storage facilities food service military unit.
 
Publisher Харківський національний університет Повітряних Сил ім. І. Кожедуба
Харьковский национальный университет Воздушных Сил им. И. Кожедуба
Kharkiv national Air Force University named after I. Kozhedub
 
Date 2013
 
Type info:eu-repo/semantics/article
info:eu-repo/semantics/publishedVersion
Рецензована стаття
 
Format application/pdf
 
Identifier http://www.hups.mil.gov.ua/periodic-app/article/3440
 
Source Збірник наукових праць Харківського національного університету Повітряних Сил. — 2013. — № 4(37). 229-232
Сборник научных трудов Харьковского национального университета Воздушных Сил. — 2013. — № 4(37). 229-232
Scientific Works of Kharkiv National Air Force University. — 2013. — № 4(37). 229-232
2073-7378
 
Language ukr
 
Relation http://www.hups.mil.gov.ua/periodic-app/article/3440/zhups_2013_4_53.pdf