Методика ідентифікації небезпек та оцінки професійних ризиків в умовах виробничої діяльності на м'ясопереробному підприємстві
Наукові видання Харківського національного університету Повітряних Сил
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Методика ідентифікації небезпек та оцінки професійних ризиків в умовах виробничої діяльності на м'ясопереробному підприємстві
Методика идентификации опасностей и оценки профессиональных рисков в условиях производственной деятельности на мясоперерабатывающем предприятии Methodology of dangers identification and professional risks in the conditions of productive activity on meat producer by enterprise |
|
Creator |
Л.М. Віткін
С.М. Лапач О.Р. Ролько Л.М. Виткин С.Н. Лапач О.Р. Ролько L.M. Vitkin S.N. Lapach O.R. Rolko |
|
Subject |
Запобігання та ліквідація надзвичайних ситуацій
УДК 006.015.8 інтегрована система управління, ризикоорієнтований підхід, система управління, система управління гігієною і безпекою праці интегрированная система менеджмента, рискоориентированный подход, система менеджмента, система менеджмента гигиеной и безопасностью труда integrated management system, risk-oriented approach, management system, occupational health and safety management systems |
|
Description |
Управління ризиками дозволяє створювати і захищати цінності Управління ризиками є невід’ємною частиною всіх організаційних процесів. Проведена ідентифікація і оцінка ризиків на м’ясопереробному підприємстві. Управління ризиками є частиною процесу прийняття рішень Запропоновано побудову інтегрованої системи управління (ІСУ) на основі ризикоорієнтованого підходу в м'ясопереробній галузі. Управління ризиками є динамічне, інтерактивне і реагує на зміни.
Риск-менеджмент создает и защищает ценности. Риск-менеджмент является неотъемлемой частью всех организационных процессов. Проведена идентификация и оценка рисков на мясоперерабатывающем предприятии. Рискменеджмент является частью процесса принятия решений. Предложено построение интегрированной системы менеджмента на основании рискоориентированного подхода в мясоперерабатывающей промышленности. Рискменеджмент является динамичным, интерактивным и реагирующим на изменения. Use risk management to create and protect value. Make risk management part of every process at every level. The risk identification and risk evaluation is realization on meat producer by enterprise. Make risk management part of decision making at all levels. A structure integrated management system based on risk-oriented approach in the meat industry is suggested. Risk management should be dynamic. responsive and iterative. |
|
Publisher |
Харківський національний університет Повітряних Сил ім. І. Кожедуба
Харьковский национальный университет Воздушных Сил им. И. Кожедуба Kharkiv national Air Force University named after I. Kozhedub |
|
Date |
2015
|
|
Type |
info:eu-repo/semantics/article
info:eu-repo/semantics/publishedVersion Рецензована стаття |
|
Format |
application/pdf
|
|
Identifier |
http://www.hups.mil.gov.ua/periodic-app/article/4164
|
|
Source |
Збірник наукових праць Харківського національного університету Повітряних Сил. — 2015. — № 1(42). 110-114
Сборник научных трудов Харьковского национального университета Воздушных Сил. — 2015. — № 1(42). 110-114 Scientific Works of Kharkiv National Air Force University. — 2015. — № 1(42). 110-114 2073-7378 |
|
Language |
ukr
|
|
Relation |
http://www.hups.mil.gov.ua/periodic-app/article/4164/zhups_2015_1_26.pdf
|
|