Запис Детальніше

Концепція побудови сенсорної нанофотонної системи для дослідження та моніторингу екосистем

Електронного архіву Харківського національного університету радіоелектроніки (Open Access Repository of KHNURE)

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Концепція побудови сенсорної нанофотонної системи для дослідження та моніторингу екосистем
 
Creator Сушко, О. А.
 
Subject сенсорна нанофотонна система
екосистема
 
Description Задача виявлення низьких концентрацій органічних канцерогенів характерна багатьом сферам діяльності людини. Особливо гостро вона стоїть в екології, оскільки багатьом канцерогенам, наприклад, класу поліциклічних ароматичних вуглеводнів (ПАВ) характерна властивість до біоакумуляції, тобто здатність накопичуватися в організмах до небезпечних концентрацій, потрапляючи через їжу та воду.
При цьому, однією з головних проблем сучасного світу є постійно зростаючий розрив між появою нових канцерогенів та технічними можливостями людства з їх виявлення та знешкодження. Успішне її подолання можливе за рахунок розробки та використання нових методів та пристроїв детектування, основаних на нанотехнологіях, які можуть бути швидко адаптовані до вирішення нових актуальних задач.
 
Date 2019-05-21T18:05:55Z
2019-05-21T18:05:55Z
2012
 
Type Abstract of Thesis
 
Identifier Сушко О. А. Концепція побудови сенсорної нанофотонної системи для дослідження та моніторингу екосистем / О. А. Сушко // Радиоэлектроника и молодежь в ХХI веке : материалы 16-го Междунар. молодеж. форума, 17–19 апр. 2012 г. – Харьков : ХНУРЭ, 2012. – Т. 1. – С. 290–291.
http://openarchive.nure.ua/handle/document/8859
 
Language uk
 
Publisher ХНУРЕ