Запис Детальніше

Плоский з’єднувач електронних пристроїв з нульовою силою вставки

Електронного архіву Харківського національного університету радіоелектроніки (Open Access Repository of KHNURE)

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Плоский з’єднувач електронних пристроїв з нульовою силою вставки
 
Creator Богдан, Ю. І.
Демська, Н. П.
Невлюдова, В. В.
Палагін, В. А.
Разумов-Фризюк, Є. А.
Роменський, В. І.
 
Description Плоский з'єднувач електронних пристроїв з нульовою силою вставки містить контактну систему, розташовану в корпусі з отвором для введення зовнішнього гнучкого шлейфа, що підключається, притискну рухому планку та фіксатор для притискної рухомої планки. Контактна система виконана у вигляді порожнистої герметичної ємності, сформованої з гнучкої друкованої плати та заповненої повітрям, на якій на одній стороні розташовані паралельні контакти для
зовнішнього гнучкого шлейфу, що виконані на полімерному фольгованому матеріалі контактної системи шляхом травлення. При цьому зовнішній вивід контактної системи жорстко з'єднаний з зовнішньою платою, притискна рухома планка виконана у вигляді кришки корпусу з ущільнювачем на нижній стороні.
 
Date 2019-05-22T20:08:03Z
2019-05-22T20:08:03Z
2015
 
Type Patent
 
Identifier Плоский з’єднувач електронних пристроїв з нульовою силою вставки: патент № 103402 України на корисну модель / Ю. І. Богдан, Н. П. Демська, В. В. Невлюдова, В. А. Палагін, Є. А. Разумов-Фризюк, В. І. Роменський; опубл. 10.12.2015, Бюл. № 23. 3 с.
http://openarchive.nure.ua/handle/document/8876
 
Language uk
 
Publisher ХНУРЕ