Запис Детальніше

МЕТОДИЧНІ РЕКОМЕНДАЦІЇ до виробничої практики в закладах ресторанного господарства (для студентів 2 курсу освітньо-кваліфікаційного рівня «бакалавр» усіх форм навчання спеціальності 242  Туризм )

Цифровой репозиторий Харьковской национальной академии городского хозяйства (ХНАГХ)

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title МЕТОДИЧНІ РЕКОМЕНДАЦІЇ до виробничої практики в закладах ресторанного господарства (для студентів 2 курсу освітньо-кваліфікаційного рівня «бакалавр» усіх форм навчання спеціальності 242  Туризм )
 
Creator Абрамов, В.В.
Баландіна, І.С.
 
Subject План 2019
 
Date 2019-05-24
 
Type Образовательные ресурсы
NonPeerReviewed
 
Format application/msword
 
Identifier http://eprints.kname.edu.ua/52926/1/2019%20%D0%90%D0%B1%D1%80%D0%B0%D0%BC%D0%BE%D0%B2%20%D0%91%D0%B0%D0%BB%D0%B0%D0%BD%D0%B4%D1%96%D0%BD%D0%B0%20%D0%9C%D0%A0%20%D0%BF%D1%80%D0%B0%D0%BA%D1%82%D0%B8%D0%BA%D0%B0%20%D0%B1%D0%B0%D0%BA%D0%B0%D0%BB%D0%B0%D0%B2%D1%80%20%D0%A2%D0%A3%D0%A0.doc
Абрамов, В.В. и Баландіна, І.С. (2019) МЕТОДИЧНІ РЕКОМЕНДАЦІЇ до виробничої практики в закладах ресторанного господарства (для студентів 2 курсу освітньо-кваліфікаційного рівня «бакалавр» усіх форм навчання спеціальності 242  Туризм ). [Образовательные ресурсы] (Не опубликован)
 
Relation http://eprints.kname.edu.ua/52926/