Запис Детальніше

Методичні рекомендації до написання і оформлення бакалаврських та магістерських робіт з української літератури : для студентів спеціальностей 035 Філологія (українська мова і література) та 014 Середня освіта (українська мова і література)

ENPUIR - електронний архів наукових публікацій Національного педагогічного університету імені М. П. Драгоманова

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Методичні рекомендації до написання і оформлення бакалаврських та магістерських робіт з української літератури : для студентів спеціальностей 035 Філологія (українська мова і література) та 014 Середня освіта (українська мова і література)
 
Creator Григоренко, Ірина Василівна
Галак, Інна Петрівна
Йолкіна, Лариса Віссаріонівна
Савченко, Ірина Віталіївна
 
Subject українська література
 
Description Рекомендовано до друку Вченою радою
Національного педагогічного університету імені М. П. Драгоманова
(протокол № 2 від 25.10.2018 р.)
У посібнику вміщено методичні поради щодо написання та вимоги до оформлення кваліфікаційних (дипломних) випускних робіт (бакалаврських і магістерських) з української літератури для студентів факультету української філології та літературної творчості імені Андрія Малишка
Національного педагогічного університету імені М. П. Драгоманова.
Вимоги розроблені на основі чинного законодавства України, нормативно-правових документів Міністерства освіти і науки України та державних стандартів у галузі оформлювання документів, зокрема у науковій сфері.
Видання розраховане на студентів та викладачів, які навчаються та працюють на філологічних факультетах закладів вищої освіти України.
 
Date 2019-05-21T08:19:55Z
2019-05-21T08:19:55Z
2018-11-25
 
Type Book
 
Identifier Методичні рекомендації до написання і оформлення бакалаврських та магістерських робіт з української літератури : для студентів спеціальностей 035 Філологія (українська мова і література) та 014 Середня освіта (українська мова і література) / укладачі : І. П. Галак, І. В. Григоренко, Л. В. Йолкіна, І. В. Савченко ; Нац. пед. ун-т імені М. П. Драгоманова. – Київ : Вид-во НПУ імені М. П. Драгоманова, 2018. – 62 с.
http://enpuir.npu.edu.ua/handle/123456789/24477
 
Language uk
 
Publisher Вид-во НПУ імені М.П.Драгоманова