Запис Детальніше

Методичні вказівки до самостійної роботи студентів з навчальної дисципліни "Організаційно-технічне забезпечення аудиту з професійної безпеки робочих місць галузі охорони праці"

Цифровой репозитарии Национального технического университета "Харьковский политехнический институт" (eNTUKhPIIR)

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Методичні вказівки до самостійної роботи студентів з навчальної дисципліни "Організаційно-технічне забезпечення аудиту з професійної безпеки робочих місць галузі охорони праці"
 
Creator Євтушенко, Наталія Сергіївна
Твердохлєбова, Наталя Євгеніївна
 
Subject методичні вказівки
організація робочих місць
законодавство міжнародне
страхування
ситуація надзвичайна
збитки фінансові
політика державна
 
Description Аудит з охорони праці – це незалежна об’єктивна оцінка стану системи охорони праці підприємства для визначення існуючого рівня безпеки на підприємстві, основними завданнями якої є: виявлення недоліків в системі охорони праці підприємства, оцінка достатності та повноти заходів, що вживаються для забезпечення необхідного рівня безпеки праці, аналіз відповідності документації з охорони праці законодавству України, оцінка ефективності системи, виявлення допущених порушень в системі охорони праці, розробка рекомендацій щодо усунення цих порушень.
 
Date 2019-05-20T12:13:24Z
2019-05-20T12:13:24Z
2018
 
Type Learning Object
 
Identifier Методичні вказівки до самостійної роботи студентів з навчальної дисципліни "Організаційно-технічне забезпечення аудиту з професійної безпеки робочих місць галузі охорони праці" / уклад.: Н. С. Євтушенко, Н. Є. Твердохлєбова ; Нац. техн. ун-т "Харків. політехн. ін-т". – Харків : НТУ "ХПІ", 2018. – 20 с.
http://repository.kpi.kharkov.ua/handle/KhPI-Press/41224
 
Language uk
 
Format application/pdf
 
Publisher Національний технічний університет "Харківський політехнічний інститут"