Получение пищевых белковых продуктов из семян и шротов подсолнечника и их использование
Цифровой репозитарии Национального технического университета "Харьковский политехнический институт" (eNTUKhPIIR)
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Получение пищевых белковых продуктов из семян и шротов подсолнечника и их использование
|
|
Creator |
Карабутов, В. В.
Горшкова, Л. М. Лабейко, М. А. Федякина, З. П. |
|
Subject |
изолированный белок
маслодобывание жмых водное выщелачивание |
|
Description |
В цій статті розглянуті технологічні питання виробництва харчових білків з насіння соняшника. Розглянуті аспекти різних способів отримання харчових білків з олійної сировини. Надані дані по амінокислотному складу та функціональним властивостям отриманих білків. Викладені дані щодо сфери застосування цих білків у харчовій промисловості.
In this article technological questions of reception of food fibers from seeds and sunflower are mentioned. Aspects of various ways of reception of food fibers from olive raw materials are considered. The data on to structure and functional properties of the received fibers is cited. Application of these fibers in the food-processing industry is described. |
|
Date |
2017-12-11T18:34:58Z
2017-12-11T18:34:58Z 2008 |
|
Type |
Article
|
|
Identifier |
Получение пищевых белковых продуктов из семян и шротов подсолнечника и их использование / В. В. Карабутов [и др.] // Вестник Нац. техн. ун-та "ХПИ" : сб. науч. тр. Темат. вып. : Новые решения в современных технологиях. – Харьков : НТУ "ХПИ", 2008. – № 43. – С. 9-13.
http://repository.kpi.kharkov.ua/handle/KhPI-Press/33310 |
|
Language |
ru
|
|
Format |
application/pdf
|
|
Publisher |
НТУ "ХПИ"
|
|