Запис Детальніше

Получение пищевых белковых продуктов из семян и шротов подсолнечника и их использование

Цифровой репозитарии Национального технического университета "Харьковский политехнический институт" (eNTUKhPIIR)

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Получение пищевых белковых продуктов из семян и шротов подсолнечника и их использование
 
Creator Карабутов, В. В.
Горшкова, Л. М.
Лабейко, М. А.
Федякина, З. П.
 
Subject изолированный белок
маслодобывание
жмых
водное выщелачивание
 
Description В цій статті розглянуті технологічні питання виробництва харчових білків з насіння соняшника. Розглянуті аспекти різних способів отримання харчових білків з олійної сировини. Надані дані по амінокислотному складу та функціональним властивостям отриманих білків. Викладені дані щодо сфери застосування цих білків у харчовій промисловості.
In this article technological questions of reception of food fibers from seeds and sunflower are mentioned. Aspects of various ways of reception of food fibers from olive raw materials are considered. The data on to structure and functional properties of the received fibers is cited. Application of these fibers in the food-processing industry is described.
 
Date 2017-12-11T18:34:58Z
2017-12-11T18:34:58Z
2008
 
Type Article
 
Identifier Получение пищевых белковых продуктов из семян и шротов подсолнечника и их использование / В. В. Карабутов [и др.] // Вестник Нац. техн. ун-та "ХПИ" : сб. науч. тр. Темат. вып. : Новые решения в современных технологиях. – Харьков : НТУ "ХПИ", 2008. – № 43. – С. 9-13.
http://repository.kpi.kharkov.ua/handle/KhPI-Press/33310
 
Language ru
 
Format application/pdf
 
Publisher НТУ "ХПИ"