Запис Детальніше

Методичні вказівки до виконання розрахунково-графічного завдання "Техніко-економічна ефективність заходів, спрямованих на підвищення охорони праці на виробництві" з навчальної дисципліни "Організаційно-технічне забезпечення аудиту з професійної безпеки робочих місць галузі охорони праці"

Цифровой репозитарии Национального технического университета "Харьковский политехнический институт" (eNTUKhPIIR)

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Методичні вказівки до виконання розрахунково-графічного завдання "Техніко-економічна ефективність заходів, спрямованих на підвищення охорони праці на виробництві" з навчальної дисципліни "Організаційно-технічне забезпечення аудиту з професійної безпеки робочих місць галузі охорони праці"
 
Creator Євтушенко, Наталія Сергіївна
Твердохлєбова, Наталя Євгеніївна
 
Subject методичні вказівки
охорона праці
механізм економічний
стимулювання економічне
атестація
контроль
моніторинг
звітність
 
Description Аудит з охорони праці – це незалежна об’єктивна оцінка стану системи охорони праці підприємства для визначення існуючого рівня безпеки на підприємстві, основними завданнями якої є: виявлення недоліків в системі охорони праці підприємства, оцінка достатності та повноти заходів, що вживаються для забезпечення необхідного рівня безпеки праці, аналіз відповідності документації з охорони праці законодавству України, оцінка ефективності системи, виявлення допущених порушень в системі охорони праці, розробка рекомендацій щодо усунення цих порушень.
 
Date 2019-05-20T12:42:08Z
2019-05-20T12:42:08Z
2019
 
Type Learning Object
 
Identifier Методичні вказівки до виконання розрахунково-графічного завдання "Техніко-економічна ефективність заходів, спрямованих на підвищення охорони праці на виробництві" з навчальної дисципліни "Організаційно-технічне забезпечення аудиту з професійної безпеки робочих місць галузі охорони праці" / уклад.: Н. С. Євтушенко, Н. Є. Твердохлєбова ; Нац. техн. ун-т "Харків. політехн. ін-т". – Харків : НТУ "ХПІ", 2019. – 27 с.
http://repository.kpi.kharkov.ua/handle/KhPI-Press/41227
 
Language uk
 
Format application/pdf
 
Publisher Національний технічний університет "Харківський політехнічний інститут"