Запис Детальніше

Методичні вказівки до виконання самостійної та практичної роботи "Оцінка важкості та напруженості трудового процесу працівників виробництва"

Цифровой репозитарии Национального технического университета "Харьковский политехнический институт" (eNTUKhPIIR)

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Методичні вказівки до виконання самостійної та практичної роботи "Оцінка важкості та напруженості трудового процесу працівників виробництва"
 
Creator Євтушенко, Наталія Сергіївна
 
Subject методичні вказівки
навантаження фізичне
навантаження динамічне
переміщення вантажу
стереотипні робочі рухи
навантаження статичне
поза робоча
нахили корпусу
охорона праці
 
Description "Оцінка важкості та напруженості трудового процесу працівників виробництва" є визначення ступеня тяжкості і напруженості праці для пода-льшої розробки заходів, спрямованих на фізіологічно обґрунтовану оптимі-зацію праці, дозволяє цілеспрямовано здійснювати профілактику перевтоми і зберігати належну працездатність в процесі праці. Виконання практичної роботи "Оцінка важкості та напруженості трудового процесу працівників виробництва" спрямоване на придбання майбутнім фахівцям необхідних знань і умінь для їх застосування в практи-чній діяльності у сфері безпеки і охорони праці з урахуванням провідної ролі людини як суб’єкта трудової діяльності з метою: забезпечення здорових і безпечних умов трудової діяльності, забезпечення профілактичних заходів по скороченню виробничого травматизму і професійних захворю-вань, вирішенню питань безпеки різної складності в професійній діяльності.
 
Date 2019-05-20T11:24:35Z
2019-05-20T11:24:35Z
2017
 
Type Learning Object
 
Identifier Методичні вказівки до виконання самостійної та практичної роботи "Оцінка важкості та напруженості трудового процесу працівників виробництва" : [з курсу "Основи інженерної підготовки"] / уклад. Н. С. Євтушенко ; Нац. техн. ун-т "Харків. політехн. ін-т". – Харків : НТУ "ХПІ", 2017. – 33 с.
http://repository.kpi.kharkov.ua/handle/KhPI-Press/41217
 
Language uk
 
Format application/pdf
 
Publisher Національний технічний університет "Харківський політехнічний інститут"