Методичні рекомендації до виконання курсової роботи з дисципліни «Організація готельного господарства» (для студентів усіх форм навчання освітньо-кваліфікаційного рівня освітньо-кваліфікаційного рівня бакалавр галузі знань 24 – Сфера обслуговування спеціальності 241 – Готельно-ресторанна справа.
Цифровой репозиторий Харьковской национальной академии городского хозяйства (ХНАГХ)
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Методичні рекомендації до виконання курсової роботи з дисципліни «Організація готельного господарства» (для студентів усіх форм навчання освітньо-кваліфікаційного рівня освітньо-кваліфікаційного рівня бакалавр галузі знань 24 – Сфера обслуговування спеціальності 241 – Готельно-ресторанна справа.
|
|
Creator |
Андренко, І.Б.
Полчанінова, І.Л. |
|
Subject |
241 Гостинично ресторанное дело
|
|
Date |
2019
|
|
Type |
Образовательные ресурсы
NonPeerReviewed |
|
Format |
application/pdf
|
|
Identifier |
http://eprints.kname.edu.ua/52964/1/2017%20%D0%BF%D0%B5%D1%87.%20448%D0%9C%20%D0%9A%D0%A0%20%D0%9E%D0%93%D0%93%202019.doc.pdf
Андренко, І.Б. и Полчанінова, І.Л. (2019) Методичні рекомендації до виконання курсової роботи з дисципліни «Організація готельного господарства» (для студентів усіх форм навчання освітньо-кваліфікаційного рівня освітньо-кваліфікаційного рівня бакалавр галузі знань 24 – Сфера обслуговування спеціальності 241 – Готельно-ресторанна справа. [Образовательные ресурсы] (В процессе публикации) |
|
Relation |
http://eprints.kname.edu.ua/52964/
|
|