Запис Детальніше

Тенденції розвитку світового виробництва продукції харчової промисловості

Електронний науковий архів Науково-технічної бібліотеки Національного університету "Львівська політехніка"

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Тенденції розвитку світового виробництва продукції харчової промисловості
 
Creator Задорожний, І. М.
Мамчин, М. М.
Боляновська, Д. С.
Гаврилишин, В. В.
 
Contributor Національний університет “Львівська політехніка”
 
Subject 339.137.2
 
Description Досліджуються закономірності виробництва продукції харчової промисловості України в контексті світового виробництва. This article reveals the regularity the production of Ukrainian food industry in compare with its world production.
 
Date 2019-05-27T08:10:38Z
2019-05-27T08:10:38Z
2002
 
Type Article
 
Identifier Тенденції розвитку світового виробництва продукції харчової промисловості / І. М. Задорожний, М. М. Мамчин, Д. С. Боляновська, В. В. Гаврилишин // Вісник Національного університету "Львівська політехніка". – 2002. – № 448 : Проблеми економіки та управління. – С. 152–157. – Бібліографія: 5 назв.
http://ena.lp.edu.ua:8080/handle/ntb/45059
 
Language uk
 
Relation 1. Наиболее авторитетные компании Европы. - Бюллетень иностранной коммерчес¬кой информации (БИКИ). - 6/11/1997 г. - С. 4. 2. Некоторые меры по улучшению экспорта продовольственных товаров стран ЕС. - БИКИ. - 14/03/1998 г. - С. 4. 3. Новые виды пи¬щевой продукции Западной Европы. - БИКИ. - 22/04/1999 г. - С. 6. 4. Перспективы разви¬тия мирового рынка органической продукции. - БИКИ. - 25/12/1999. - С. 6. 5. Ревенко Л. С. Тенденции развития рынка генетически модифицированных продуктов. - БИКИ. - 5/01/2000. - С. 6 - 7.
 
Rights © Задорожний І. М., Мамчин М. М., Боляновська Д. С., Гаврилишин В. В., 2002
 
Format 152-157
application/pdf
 
Coverage UA
Львів
 
Publisher Видавництво Національного університету "Львівська політехніка"