Методика визначення та аналіз інтегрального показника конкурентоспроможності кондитерських виробів
Електронний науковий архів Науково-технічної бібліотеки Національного університету "Львівська політехніка"
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Методика визначення та аналіз інтегрального показника конкурентоспроможності кондитерських виробів
|
|
Creator |
Дубодєлова, А. В.
Юринець, О. В. |
|
Contributor |
Національний університет “Львівська політехніка”
|
|
Subject |
338. 45: 664. 6
|
|
Description |
Запропоновано систему показників і методику визначення інтегрального показника конкурентоспроможності кондитерських виробів. Апробовано методику та проаналізовано рівень конкурентоспроможності чорного шоколаду фірми “Світоч”. A system of indexes and technique of an evaluation of an integrated index of confectionery workpieces competitiveness it is offered. Is approbation of a technique and analysis of a level of to black chocolate competitiveness of the "Switoch" corporation conducted.
|
|
Date |
2019-05-27T12:11:54Z
2019-05-27T12:11:54Z 2002 |
|
Type |
Article
|
|
Identifier |
Дубодєлова А. В. Методика визначення та аналіз інтегрального показника конкурентоспроможності кондитерських виробів / A. B. Дубодєлова, О. В. Юринець // Вісник Національного університету "Львівська політехніка". – 2002. – № 448 : Проблеми економіки та управління. – С. 283–288. – Бібліографія: 3 назви.
http://ena.lp.edu.ua:8080/handle/ntb/45088 |
|
Language |
uk
|
|
Relation |
1. Андреева О.Д. Технология бизнеса: маркетинг. — М., 1997. 2. Войчак A.B. Маркетинговый менеджмент. — K., 1998. 3. Фатхутдинов P.A. Конкурентоспособность: Экономика, стратегия, управление. — М., 2000.
|
|
Rights |
© Дубодєлова А. В., Юринець О. В., 2002
|
|
Format |
283-288
application/pdf |
|
Coverage |
UA
Львів |
|
Publisher |
Видавництво Національного університету "Львівська політехніка"
|
|