Запис Детальніше

Методика визначення та аналіз інтегрального показника конкурентоспроможності кондитерських виробів

Електронний науковий архів Науково-технічної бібліотеки Національного університету "Львівська політехніка"

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Методика визначення та аналіз інтегрального показника конкурентоспроможності кондитерських виробів
 
Creator Дубодєлова, А. В.
Юринець, О. В.
 
Contributor Національний університет “Львівська політехніка”
 
Subject 338. 45: 664. 6
 
Description Запропоновано систему показників і методику визначення інтегрального показника конкурентоспроможності кондитерських виробів. Апробовано методику та проаналізовано рівень конкурентоспроможності чорного шоколаду фірми “Світоч”. A system of indexes and technique of an evaluation of an integrated index of confectionery workpieces competitiveness it is offered. Is approbation of a technique and analysis of a level of to black chocolate competitiveness of the "Switoch" corporation conducted.
 
Date 2019-05-27T12:11:54Z
2019-05-27T12:11:54Z
2002
 
Type Article
 
Identifier Дубодєлова А. В. Методика визначення та аналіз інтегрального показника конкурентоспроможності кондитерських виробів / A. B. Дубодєлова, О. В. Юринець // Вісник Національного університету "Львівська політехніка". – 2002. – № 448 : Проблеми економіки та управління. – С. 283–288. – Бібліографія: 3 назви.
http://ena.lp.edu.ua:8080/handle/ntb/45088
 
Language uk
 
Relation 1. Андреева О.Д. Технология бизнеса: маркетинг. — М., 1997. 2. Войчак A.B. Маркетинговый менеджмент. — K., 1998. 3. Фатхутдинов P.A. Конкурентоспособность: Экономика, стратегия, управление. — М., 2000.
 
Rights © Дубодєлова А. В., Юринець О. В., 2002
 
Format 283-288
application/pdf
 
Coverage UA
Львів
 
Publisher Видавництво Національного університету "Львівська політехніка"