Запис Детальніше

Оптимізація біотехнології виробництва м'яких сирів

Цифровой репозитарии Национального технического университета "Харьковский политехнический институт" (eNTUKhPIIR)

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Оптимізація біотехнології виробництва м'яких сирів
 
Creator Полуян, Д. В.
Варанкіна, Олександра Олександрівна
Огурцов, Олександр Миколайович
 
Subject продукти харчові
згортання кислотно-сичужне
молоко
сир адигейський
сквашування
бактерії молочнокислі
 
Date 2019-05-27T11:37:24Z
2019-05-27T11:37:24Z
2017
 
Type Thesis
 
Identifier Полуян Д. В. Оптимізація біотехнології виробництва м'яких сирів / Д. В. Полуян, О. О. Варанкіна, О. М. Огурцов // Інформаційні технології: наука, техніка, технологія, освіта, здоров'я = Information technologies: science, engineering, technology, education, health : наук. вид. : тези доп. 25-ї міжнар. наук.-практ. конф. MicroCAD–2017, [17-19 травня 2017 р.] : у 4 ч. Ч. 2 / ред. Є. І. Сокол. – Харків : НТУ "ХПІ", 2017. – С. 327.
http://repository.kpi.kharkov.ua/handle/KhPI-Press/41357
 
Language uk
 
Format application/pdf
 
Publisher Національний технічний університет "Харківський політехнічний інститут"