Оптимізація біотехнології виробництва м'яких сирів
Цифровой репозитарии Национального технического университета "Харьковский политехнический институт" (eNTUKhPIIR)
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Оптимізація біотехнології виробництва м'яких сирів
|
|
Creator |
Полуян, Д. В.
Варанкіна, Олександра Олександрівна Огурцов, Олександр Миколайович |
|
Subject |
продукти харчові
згортання кислотно-сичужне молоко сир адигейський сквашування бактерії молочнокислі |
|
Date |
2019-05-27T11:37:24Z
2019-05-27T11:37:24Z 2017 |
|
Type |
Thesis
|
|
Identifier |
Полуян Д. В. Оптимізація біотехнології виробництва м'яких сирів / Д. В. Полуян, О. О. Варанкіна, О. М. Огурцов // Інформаційні технології: наука, техніка, технологія, освіта, здоров'я = Information technologies: science, engineering, technology, education, health : наук. вид. : тези доп. 25-ї міжнар. наук.-практ. конф. MicroCAD–2017, [17-19 травня 2017 р.] : у 4 ч. Ч. 2 / ред. Є. І. Сокол. – Харків : НТУ "ХПІ", 2017. – С. 327.
http://repository.kpi.kharkov.ua/handle/KhPI-Press/41357 |
|
Language |
uk
|
|
Format |
application/pdf
|
|
Publisher |
Національний технічний університет "Харківський політехнічний інститут"
|
|