Запис Детальніше

Дослідження концентрації антоціанів в екстрактах з плодів йошти в залежності від температури

Цифровой репозитарии Национального технического университета "Харьковский политехнический институт" (eNTUKhPIIR)

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Дослідження концентрації антоціанів в екстрактах з плодів йошти в залежності від температури
 
Creator Сергієнко, Б. В.
Варанкіна, Олександра Олександрівна
 
Subject флавоноїди
барвник природній
екстракція
температура висока
апроксимація
 
Date 2019-05-27T09:03:40Z
2019-05-27T09:03:40Z
2017
 
Type Thesis
 
Identifier Сергієнко Б. В. Дослідження концентрації антоціанів в екстрактах з плодів йошти в залежності від температури / Б. В. Сергієнко, О. О. Варанкіна // Інформаційні технології: наука, техніка, технологія, освіта, здоров'я = Information technologies: science, engineering, technology, education, health : наук. вид. : тези доп. 25-ї міжнар. наук.-практ. конф. MicroCAD–2017, [17-19 травня 2017 р.] : у 4 ч. Ч. 2 / ред. Є. І. Сокол. – Харків : НТУ "ХПІ", 2017. – С. 333.
http://repository.kpi.kharkov.ua/handle/KhPI-Press/41344
 
Language uk
 
Format application/pdf
 
Publisher Національний технічний університет "Харківський політехнічний інститут"