Дослідження концентрації антоціанів в екстрактах з плодів йошти в залежності від температури
Цифровой репозитарии Национального технического университета "Харьковский политехнический институт" (eNTUKhPIIR)
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Дослідження концентрації антоціанів в екстрактах з плодів йошти в залежності від температури
|
|
Creator |
Сергієнко, Б. В.
Варанкіна, Олександра Олександрівна |
|
Subject |
флавоноїди
барвник природній екстракція температура висока апроксимація |
|
Date |
2019-05-27T09:03:40Z
2019-05-27T09:03:40Z 2017 |
|
Type |
Thesis
|
|
Identifier |
Сергієнко Б. В. Дослідження концентрації антоціанів в екстрактах з плодів йошти в залежності від температури / Б. В. Сергієнко, О. О. Варанкіна // Інформаційні технології: наука, техніка, технологія, освіта, здоров'я = Information technologies: science, engineering, technology, education, health : наук. вид. : тези доп. 25-ї міжнар. наук.-практ. конф. MicroCAD–2017, [17-19 травня 2017 р.] : у 4 ч. Ч. 2 / ред. Є. І. Сокол. – Харків : НТУ "ХПІ", 2017. – С. 333.
http://repository.kpi.kharkov.ua/handle/KhPI-Press/41344 |
|
Language |
uk
|
|
Format |
application/pdf
|
|
Publisher |
Національний технічний університет "Харківський політехнічний інститут"
|
|